Anumite lucruri incredibile nu apar in literatura, ci in realitate

„Imperiul vrăjitoarelor” reunit la Moscova: Sprijin pentru Vladimir Putin și „blesteme” dușmanilor lui

0

La Moscova, la 6 aprilie anul acesta, va avea loc Summitul internaţional al vrăjitoarelor. După cum a declarat iniţiatoarea manifestării, şefa organizaţiei oculte „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare”, Alena Polin, tema sumitului ca fi „creşterea nivelului de trai pe Pământ cu ajutorul magiei”, scrie Rador.

Vom discuta despre societatea bolnavă, incapacitatea oamenilor de a gândi raţional și despre schimbarea vieţii în bine şi cum putem ajuta la aceasta. La urma urmei, ajutorul acordat oamenilor în conștientizarea importanței vieții este în acelaşi timp şi un ajutor dat Pământului„, a declarat vrăjitoarea Polin.

Inițial, mai multe vrăjitoare din Rusia s-au adunat la Moscova pe 5 februarie pentru a organiza un „Cerc de Putere” în sprijinul președintelui Vladimir Putin. Vrăjitoarele au declarat că, chiar dacă Vladimir Putin a obținut la ultimele alegeri 77 la sută din sufragii, el oricum are nevoie de sprijin, scrie moldova.org.

Dar popularitatea lui Putin a scăzut de la ultimele alegeri, iar un sondaj realizat de Levada Center în ianuarie anul acesta arăta că 45% dintre ruși cred că țara lor se îndreaptă într-o direcție greșită, cea mai mare cifră din ultimii 13 ani.

În goana după beneficii personale, oamenii au uitat că Pământul este un organism viu. Este important să înțelegem valoarea vieții și să o protejăm. Orice viață – a sa, a apropiaţilor, a străinilor, a păsărilor, a animalelor şi a copacilor. Omul modern este un consumator și nu se gândește nici măcar la viața sa, aşa că ce să mai zicem de viaţa altcuiva”, a declarat șefa vrăjitoarelor citată de Rador.

Organizația „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare” a ținut ceremonia din 5 februarie într-o vilă din Moscova, pentru a-l sprijini pe Putin să facă față problemelor internaționale.

 „Situația din țară este dificilă și dorim să-l sprijinim pe președintele cu forțele pe care le deținem”, a spus una din vrăjitoare citată de presa rusă și de moldova.org.

Îmbrăcate în mantale negre și citind cărți de vrăjitorie, ele și-au folosit puterile magice pentru a insufla noi puteri în Rusia, scrie moldova.org.

„Cine aude și nu aude, cine vede și nu vede, cine a fost și va fi, nu va uita cuvântul meu: Ridică marea putere a Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin cu adevărat și drept, prin cuvântul meu”, este doar un fragment din incantaţie.

Întreaga ceremonie a durat vreo 20 de minute. Vrăjitoarele i-au dat putere liderului de la Kremlin, dar i-au și blestemat pe duşmanii săi. Este adevărat că ele nu au putut spune cine sunt aceștia, adaugă moldova.org.

SURSA   Rador,Moldova.org|Levada CenterCategories: Uncategorized

2 replies

Trackbacks

  1. „Imperiul vrăjitoarelor” reunit la Moscova: Sprijin pentru Vladimir Putin și „blesteme” dușmanilor lui – BLOG CREŞTIN viorel 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: