Propuneri pentru evanghelizarea de sărbători

Propunerea fratelui Petru Popovici a stârnit interes și reacții. Am primit de la fratele Vasile Alexandru Taloș un mesaj care vă cere un răspuns.

Dumnezeu a pus în mișcare cerul și pământul la Nașterea Domnului. Ce faceți deosebit ca să spuneți lumii adormite în păcat despre salvarea posibilă prin Cel născut în staulul Betleemului? Aveți câteva idei pe care le-am putea împărtăși pentru o evanghelizare mai eficientă?

De exemplu: Cineva spunea că n-ar fi rău ca fiecare să lipsim de la unul din multele servicii de sărbători și să ne ducem la un prieten sau o rudă care nu vin la biserică și să le spunem despre nădejdea care este sădită în noi. Aceeași dragoste care ne adună ar trebui să ne și trimită din când în când spre cei din afara cercului nostru obișnuit de creștini.

+++

Multumesc Daniel pt mesajul fr. Pitt Popovici.  Daca nici aceasta strigare a Duhului Sfant prin fr. Pitt nu va trezi bisericile, atunci ce le va trezi?

Mesajul fr. Pitt imi aminteste de Ioan Botezatorul care a raspuns iudeilor: ”Eu sunt glasul Celui ce striga in pustiu!” 

Cred ca fiecare biserica ar putea descoperi si alte cadouri in contextul actual. Cateva sugestii impartasite intre pastori ar fi binevenite.

Propunerea fr. Pitt ramane insa foarte importanta.  Ar trebui sa-L înaltam pe Domnul Isus si numai pe El la aceste sarbatori.Categories: Uncategorized

2 replies

  1. Pace si Bucurie Sunt Daniel Oprea viziunea care o am de la Dumnezeu cu privire la sarbatorile de sfarsit de an.sa merg cu colindul la oameni care nu il cunosc pe Dumnezeu,si dupa prima colinda le spun la oamneni In 2 minute vestea Buna a evangheliei(de ce sa nascut Domnul Isus)apoi mai colindam o colinda ,ma rog Pt cei care iam colindat si mergem la urmatoarea Casa,desigur e recomandat post si rugaciune Pt ca inimile sa fie destelenite si pregatite Pt samanta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: