Cu nouă ani în urmă David Pawson conferenția la Suceava

N-am știut că a fost și la Sucava! Citesc și ascult înțelepciunea acestui om de excepție. Nimeni n-a spus că trebuie să fiu de acord cu tot ce spune, dar sunt de acord în foarte multe lucruri.

Suceava Evanghelica

Cu nouă ani în urmă David Pawson a fost la Suceava în zilele de 6 și 7 noiembrie. A fost o conferință reușită la care au participat deopotrivă creștinii după evanghelie, baptiștii și penticostalii. Nu-mi amintesc o întâlnire recentă în care audiența să fie atât de diversă și de bine proporționată. A vorbit David Pawson în așa fel încât i-a contrariat pe toți și deopotrivă i-a câștigat printr-o expunere onestă bazată pe o teologie biblică foarte bine prezentată. După acest eveniment au început să apară în limba română cărțile lui David Pawson.

În cele două zile David Pawson a abordat teme dificile fără să lase impresia că ar avea probleme în tratarea lor. Vasta sa experiență și o bună cunoaștere a bibliei au făcut ca întâlnirea din 2009 să fie un adevărat eveniment. Postez astăzi aici înregistrările de la conferința cu David Pawson.

View original postCategories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: