O posibilă explicație?

Clarice Dinu
Clarice Dinu
Foto: Facebook
Reacție rapidă

Să nu semnezi alături de Diavol nici pentru a recunoaște că Dumnezeu există. Câteva observații despre referendum, Biserică și politică 

de Clarice Dinu HotNews.ro
Duminică, 7 Oct 2018 Actualitate | Opinii
Nicolae Steinhardt explică iscusit, în Jurnalul Fericirii, ce înseamnă să-i dai Cezarului cele care sunt ale Cezarului și lui Dumnezeu cele care sunt ale lui Dumnezeu. Steinhardt atrage atenția că una dintre condițiile obligativității contractului este identitatea părților.


Categories: Articole de interes general

2 replies

  1. E o explicație, dar nici pe departe pertinentă. Am citit de două ori să pricep ce vrea sa spuna doamna, si pe lângă sugestii bune, sunt si argumentele clasice si promovate cu nesaț anti-referendum, iar încheierea cu ilustrația insinuează că referendumul a fost inițiat de Satan. Deci, va intreb si pe dumneavoastra frate Daniel: a fost referndumul INIȚIAT de Diavolul?

  2. Cum era sa reuseasca acest referendum cind a fost INTERZISA promovarea sa ? In schimb a fost permisa promovarea boicotului . Cei de la LGBT au  prostit lumea cu tot felul de MINCIUNI  aliind fraudulos referendumul cu PSD si cu DraKnea . Au avut ca aliati pe Johanis , marioneta lui Merkel si alti activisti depravati . S-au vehiculat tot felul de zvonuri , unul mai idiot ca altul , ideea fiind ca votul va fi folosit in favoarea lui DraKnea . In general in presa au aparut tot felul de articole care au creat impresia ca mersul la vot este inutil .  Am fotografiat azi pe o artera principala din Bucuresti un “manifest” de boicotare a referendumului plin de minciuni ce legau referendumul direct de DraKnea .

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: