Cătălin Ivan SPULBERĂ MITUL revoltei din PSD: Demersul nu poate fi luat în serios


Autor:

 
Publicat: 
Catalin Ivan - stirileprotv.ro
Demersul „reformiștilor” din cadrul PSD nu poate fi luat în serios, susține europarlamentarul Cătălin Ivan, potrivit căruia ”această mișcare reformatoare din PSD nu este despre români, ci despre readucerea lui Dragnea la masa negocierilor și reîmpărțirea României”, scrie Mediafax.Cătălin Ivan scrie, joi, pe pagina sa de Facebook, că demersul „reformiștilor” din cadrul Partidului Social Democrat (PSD) nu poate fi luat în serios.

„Cum ar putea cineva să creadă că demersul «reformiștilor» din PSD este unul serios, atât timp cât ei propun ca Liviu Dragnea să se retragă și locul său să fie ocupat de Viorica Dăncilă?! În toate intervențiile publice, aceasta este lăudată pentru experiența acumulată la Bruxelles, pentru anvergura europeană și toți «disidenții» își pun speranțele în capacitatea Vioricăi de a repara relațiile cu socialiștii europeni, care sunt distruse în acest moment. Cât de ipocrit să fii?! Este o întrebare retorică, pentru că vorbim totuși despre Gabriela Firea, Nicolae Bădălău și Paul Stănescu”, scrie europarlamentarul Cătălin Ivan.

Potrivit acestuia, în realitate, nu este vorba despre reforma PSD și nici despre bunul mers al lucrurilor în România.

„Dragnea a luat captiv cel mai mare partid și a pus mâna pe puterea aproape totală în România cu ajutorul acestor personaje. Problema este că, după ce și-a atins aceste obiective, i-a înlăturat sau marginalizat pe toți cei care l-au ajutat, unul câte unul. Această mișcare «reformatoare» din PSD nu este despre români, ci despre readucerea lui Dragnea la masa negocierilor și reîmpărțirea României. Fiecare dintre semnatarii scrisorii vrea o felie mai mare din România. Atât”, încheie europarlamentarul ieșean.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: