Și dacă ai fi tu în situația aceea?

Te rog să te gândești bine la ceea ce vei citi aici. Nici eu nu m-am gâdndit niciodată că aș putea fi unul din cei care se oferă să fie donator de organe. Faptul că am avut hepatită în copilărie a scos din start această posibilitate. Nu aș fi făcut-o însă nici dacă aș fi fost sănătos. Pur și simplu nu am luat în calcul așa ceva. Dar …

De câteva luni un băiat de 20 de ani care ne este tare drag și doi părinți pe care-i cunoaștem de-o viață se confruntă cu moartea: tânărul are urgentă nevoie de un rinichi. Se caută deci un donator.

Este pentru prima dată când văd probleme nu din perspectiv donatorului, ci a celui care ateaptă disperat un rinichi, într-o agonizantă numărătoare inversă.

S-ar putea ca și tu să gândești cum am gândit și eu până acum câteva luni și donarea unui rinichi să nu-ți treacă prin minte. Dar dacă … ai fi tu în criză? Dacă tu sau copilul tău ați fi confruntați cu o astfel de problemă?

Gândește-te bine și … dacă ai vreo veste bună pe care aș putea să o dau celor ce așteaptă rinichiul lasă-mi un mesaj la (714) 366-8756 sau la adresa: danbranzai@yahoo.comCategories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: