Unul din momentele de vârf emoțional ale Convenției de la Atlanta

Conform unei bune tradiții, Convențiile românilor penticostali si baptiști se salută una pe cealaltă. Ambele se desfășoară în același weekend de la începutul lunii Septembrie.

Vă împărtașesc textul trimis de păstorul Lazăr Gog, gazda Convenției penticostale din Los Angeles și o poză luată cu câteva momente ca păstorul Teofil Cocian, una din gazdele Convenției baptiste din Atlanta să se roage pentru Convenția și bisericile penticostale. Ca un fapt semnificativ, Convenția baptistă a fost găzduită fără plată într-o clădire a bisericii penticostale din Atlanta, iar bisericile baptiste din Los Angeles și-au suspendat duminică unele servicii pentruca membrii lor să poată participa la Convenția Penticostală.

Doamne, ce bine e când e bine!

+++

Pace Frate Daniel.

Sunt Pastorul Lazar Gog. Suntem in mijlocul sarbatoririi a 50 de ani de istorie a Conventiei Bisericilor Penticostale Romane din SUA si Canada. In numele Conventiei noastre si al meu personala va felicitam pentru Conventia Bisericilor Baptiste Romane pe care o celebrati in acest weekend in Atlanta. Deasemenea, felicitam pe fratele Petru Popovici cu ocazia implinirii a o suta de ani. Glasul dansului pe care-l ascultam, copil fiind, pe la Radio Europa Libera si Monte Carlo, ne-a mangaiat inima si ma ajutat sa cresc in cunoasterea Domnului si a Scripturilor.
Acum, cand și eu sunt in prag de a implinii 64 de ani nu am decat cuvinte de multumire catre Domnul nostru Isus Christos pentru slujitori credinciosi si care au fost o binecuvantare pentru noi, cum este înca fratele Popovici.

Domnul sa-l umple de indurarea Lui si sa-l imbrace in continuare cuharul Sau.

Dr. Lazar Gog

+++Categories: Uncategorized

2 replies

Trackbacks

  1. Unul din momentele de vârf emoțional ale Convenției de la Atlanta | Life Mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: