Lecții biblice bazate pe desenele Cartea Cărților pentru școala duminicală

Dacă ești învățător la școala duminicală sau lucrezi cu copiii în cadrul unor programe religioase, îți recomandăm lecțiile Cartea Cărților care îi vor face pe copii să vină cu drag la întâlniri fiindcă sunt dinamice și pline cu activități captivante.

Programa pentru școală duminicală Cartea Cărților este un program de lecții biblice elementare pentru clasele 1-6, conceput pe module și care permite bisericilor să adapteze programa la nevoile lor individuale: școala duminicală, VBS, programe în timpul săptămânii sau evenimente speciale.

Există 13 module pentru un an. Fiecare modul conține trei lecții în jurul unei povești biblice centrale. Copiii se  bucură de un studiu aprofundat prin lecții în grup mare și mic, și prin discuții ulterioare cu părinții. Prin acest proces, copiii se adâncesc în Biblie, prind curaj prin memorarea Scripturii și aplică ceea ce învață în viața lor de zi cu zi.

Structura acestei programe ajută bisericile să creeze un parteneriat cu familiile, lucrând împreună pentru a oferi îndrumarea spirituală și biblică necesară copiilor.

Ce este un modul?

Un modul este un set de trei lecții bazat pe o povestire biblică. Fiecare modul conține videouri și material de predare pentru trei lecții.

O aventura uriasa Lectia1 CarteaCartilorLecția 1 identifică mesajul biblic din episod. Este introdusă Aplicația practică cu scopul de a-i ajuta pe copii să personalizeze și să includă principiile biblice în viața lor de zi cu zi. În această lecție, copiii urmăresc întreg episodul Cartea Cărților.

Lecția 2 se concentrează pe relevanța mesajului în trecut și prezent. Copiii urmăresc Povestirea biblică pe scurt și videoul despre Contextul biblic care explorează contextul arheologic, istoric și cultural al povestirii.

Lecția 3 scoate în evidență cum mesajul povestirii se încadrează în planul lui Dumnezeu de a-L trimite pe Fiul Său, Isus Hristos, să fie Mântuitorul nostru. Copiii urmăresc Povestirea biblică pe scurt și videoul despre Indicatoare care arată cum povestirea indică spre Hristos sau cum a împlinit El profețiile biblice.


Demo: descărcați de aici lecția 1 corespunzătoare modulului “O aventură uriașă”

Download pdf


Demo: Urmăriți mai jos contextul biblic al povestirii prezentate în episodul “O aventură uriașă”


Demo: Urmăriți mai jos Indicatoarele care ne arată cum povestirea biblică cu David și Goliat indică spre Hristos

Modulele sunt tipărite pe 13 manuale diferite, iar videourile sunt disponibile pe USB. Lecțiile sunt disponibile și în format electronic pe USB. Manualele pot fi achiziționate în forma tipărită + USB, sau doar pe USB. Este necesară achiziționarea celor 13 episoade complete ale sezonului 1.

Pentru cei ce doresc Programa

Dacă sunteți interesați să folosiți aceste lecții care vor fi disponibile din septembrie 2018, vă rugăm să ne contactați pe adresa cartecartilor@alfaomega.tv

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/carteacartilor/scoaladuminicala#ixzz5OO0616NZ
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on FacebookCategories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: