Driblingurile lui Dragnea

ponta dragnea
Victor Ponta a publicat, marți seara, un avertisment la adresa lui Liviu Dragnea! Alături de un text, Ponta a oferit și o poză cu el și cu Dragnea la una dintre vilele SRI, celebra K2.

“ A trecut un an și jumătate de cînd PSD deține majoritatea zdrobitoare, unică în postdecembrism, atît în Parlament, cît și în administrația publică… Liviu Dragnea și-a exprimat revolta că Statul paralel există. Cînd? Abia acum, cînd a fost condamnat, sînt sigur, în ciuda asigurărilor primite că nu va fi sau că va fi vorba de un soi de bălmăjeală. Păi pînă acum nu și-a dat seama că Statul paralel există?.. Adevărul e că pînă acum Liviu Dragnea nu s-a luptat cu Statul Paralel. A negociat cu statul paralel dosarele sale. Și instrumentele de contracarare a abuzurilor statului paralel – cum ar fi, de exemplu, Comisia SRI – au fost folosite doar ca instrumente de negociere” – este doar un citat din opinia publica mai jos de Dl Ion Cristoiu ( opinie pe care o consider absolut adevarata)!!!

Astept ca “harabagii” lui Dragnea sa spuna ca si Ion Cristoiu este “tradator” , vandut “Statului Paralel”, “securist” bla bla – poate o sa il sune Dragnea in emisiune la Antena 3 sa ii spuna direct?!?

Maine este o motiune de cenzura la adresa Guvernului / chiar daca nu exista sanse sa fie adoptata trebuie sa folosim acest moment pentru a discuta despre adevaratele probleme ale guvernarii : inflatia uriasa si cresterea creditelor, deficitul bugetar si comercial galopant, lipsa investitiilor publice si a absorbtiei fondurilor europene , politizarea si capusarea companiilor de stat, abandonarea proiectelor de infrastructura mare sau de mediu, samd!

Il avertizez pe Liviu Dragnea sa nu paraziteze discutia de maine de la motiunea de cenzura cu acele minciuni stupide si propaganda sinistra a “luptei cu Statul Paralel” / Liviu Dragnea stie foarte bine ca acesta este o manipulare a consilierilor sai – nu a existat niciodata un “Stat Paralel” ci doar institutii ale Statului Roman care au functionat mai bine sau mai rau – iar Liviu Dragnea a luptat si lupta si azi sa intre in gratiile acestor institutii si sa negocieze cu acestea – iar atunci cand nu le poate folosi in interesul sau le ataca sub denumirea de “Stat Paralel” ; daca justitia l-a condamnat Dragnea intelege ca nu a “negociat” destul de bine cu “Statul”!

Spre deosebire de George Maior sau Eduard Helvig ( care au obligatia institutionala de a nu riposta la mizeriile lui Dragnea) eu am tacut din respect fata de Statul Roman si din jena de a “spala in public” rufele murdare ale “camaradului Liviu”!

Asa ca m-am decis sa prezint o fotografie – avertisment pentru Dragnea ( stie el ca mai am multe) / stiu ca va intelege mesajul meu, stiu ca moare de frica celor de care a spus ca nu ii este frica , si ii cer ca maine sa ne lasesa discutam in Parlament despre problemele guvernarii fara sa isi mai puna Propaganda sa ne intoxice cu marota “Statului Paralel” !”, e mesajul lui Ponta.

content-image

https://platform.twitter.com/widgets/tweet_button.c5b006ac082bc92aa829181b9ce63af1.en.html#dnt=false&id=twitter-widget-1&lang=en&original_referer=https%3A%2F%2Fwww.stiripesurse.ro%2Fvictor-ponta-am-decis-sa-prezint-o-fotografie-avertisment-pentru-dragnea-tie-el-ca-mai-am-multe-tiu-ca-va-in-elege-mesajul-meu-tiu-ca-moare-de-frica_1273464.html&size=m&text=Victor%20Ponta%3A%20Am%20decis%20s%C4%83%20prezint%20o%20fotografie-avertisment%20pentru%20Dragnea%20(%C8%99tie%20el%20c%C4%83%20mai%20am%20multe)%20%2F%20%C8%99tiu%20c%C4%83%20va%20%C3%AEn%C8%9Belege%20mesajul%20meu%2C%20%C8%99tiu%20c%C4%83%20moare%20de%20fric%C4%83%20-%20Stiri%20pe%20surse%20-%20Cele%20mai%20noi%20stiri&time=1530039699356&type=share&url=https%3A%2F%2Fwww.stiripesurse.ro%2Fvictor-ponta-am-decis-sa-prezint-o-fotografie-avertisment-pentru-dragnea-tie-el-ca-mai-am-multe-tiu-ca-va-in-elege-mesajul-meu-tiu-ca-moare-de-frica_1273464.html

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILECategories: Articole de interes general

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: