Presa internațională: Mitingul PSD sau absurdul românesc

Liviu Dragnea
Foto: Facebook

Presa internațională: Mitingul PSD sau absurdul românesc / Un protest al unui partid aflat la putere, într-un moment în care liderii sunt vizați de dosare de corupție. Dragnea nu a încetat să pună presiune pe magistrați 

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 10 Iun 2018 Actualitate | Esenţial
Presa internațională a scris pe larg despre mitingul PSD de la București subliniind că a fost o acțiune coordonată de o figură controversată a scenei politice, Liviu Dragnea, condamnat definitiv în Dosarul Referendumului și vizat de o nouă sentință într-un alt dosar. Jurnaliștii notează că acesta nu a încetat să pună presiune pe magistrați de la câștigarea alegerilor din 2016. Presa străină mai relatează că participanții la miting au fost aduși de partid la București, fiecare filială având directive precise.
Traian Basescu
Traian Basescu
Foto: Agerpres (editat)

Traian Băsescu: Este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil decât Dragnea / Dacă eu am creat «statul paralel», Dragnea este cel care a lins cu sârg pe toţi şefii instituţiilor «statului paralel»

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 10 Iun 2018 Actualitate | Esenţial
Traian Băsescu a scris duminică pe Facebook că ”este greu să găseşti un individ cu un caracter mai mizerabil decât Dragnea” și că ”dacă eu am creat „statul paralel” pe care Dragnea vrea să-l distrugă sau să-l supună, este cert că tot Dragnea este cel care a lins cu sârg pe toţi şefii instituţiilor „statului paralel” pe care azi îi acuză”. Băsescu a reacționat după ce Liviu Dragnea a acuzat, sâmbătă seara, în cadrul mitingului împotriva ”abuzurilor” reclamate de PSD, că fostul președinte a creat statul paralel și că au” trecut trei ani și jumătate de când regimul Băsescu a plecat, dar instrumentele lui au rămas”.


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: