Americanii simpatizează limba maghiară

LAUDE SUPREME pentru Viktor Orban din SUA: ‘Este atacat pentru că a devenit un personaj politic mondial’

Viktor Orban
Europenii s-au săturat să li se dicteze de la Bruxelles, a declarat fostul consilier al preşedintelui Donald Trump, Steve Bannon, într-un interviu acordat postului public de televiziune M1, în care mai susţine între altele că premierul ungar Viktor Orban a devenit “un personaj politic mondial” şi de aceea este atacat, relatează MTI.

“Victoria lui Orban şi amploarea acesteia – şi în particular faptul că a susţinut atât de vocal faptul că acest lucru este în apărarea Occidentului iudeo-creştin – sunt privite în America, Anglia şi restul Europei Occidentale ca un moment realmente revoluţionar”, a spus Bannon, avertizând că “Orban a ajuns un personaj politic mondial şi va fi intens atacat”.

Steve Bannon s-a referit şi la gardul antiimigraţie construit de Ungaria la graniţa sudică, remarcând: “Aţi construit zidul înaintea noastră, ne-am dori să avem zidul vostru”, scrie agerpres.ro.

“Dacă nu-ţi poţi apăra graniţele, nu ai suveranitate”, a continuat el, pentru a adăuga că “graniţa sudică a SUA este o glumă totală şi preşedintele Trump ştie că este imperios necesar să construiască un zid”, referire la promisiunea de campanie a preşedintelui american de a ridica un zid la frontiera cu Mexicul.

Bannon a mai apreciat în interviu că “oamenii s-au săturat să li se dicteze de către cei de la Bruxelles, un fel de elită de directori, oameni de ştiinţă şi ingineri care să le spună cum e cel mai bine să-şi trăiască viaţa”.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: