Preț special!

Compania spaniolă Iberia.com (https://www.iberia.com) are prețuri foarte mici la zboruri din America. Exemplu: din San Francisco sau Los Angeles la Barcelona prețul unui bilet este aproximativ $380 dus întors.

Dacă aveți planuri pentru Europa, ocazia este unică! Folosiți-o! De la Barcelona spre alte destinații europene se poate folosi o companie low coast cu prețuri modice.Categories: Articole de interes general

2 replies

  1. Robotul d ela WordPress trimite mesajele in bulk. Cred că problema este la dumneavoastră. Verificați dacă nu cumva setările de la E_Mail plasează mesajele de la noi direct la … spam.

  2. Avem o problema in sensul ca sora mea care era abonata la site-ul dvs. nu mai primeste notificari zilnice de la dvs. Numele ei este Husulei Daniela Lucia e-mail dandana1954@yahoo.com Am reincercat abonarea din nou dar nu primim e-mailul de confirmare si deci… Am incercat sa va contactam dar nici asa nu am putut rezolva problema. Daca aveti posibilitatea va rugam sa reluati dvs. abonarea pt. e-mail dandana1954@yahoo.com. Va multumim mult,Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: