Doamne, deschide America și pentru ei !

N-am fost cu nimic mai buni când, prin 1982, America ne-a primit ca pe niște eroi ai luptei anticomuniste. Pentru că ,,nu atârnă nici de cine vrea, nici de cine aleargă“, ne rugăm împreună ca Cel ce hotărăște totul și se îndură de cine vrea El, să binevoiască să mai deschidă odată poarta Americii pentru români.

Este imposibil? Păi, tocmai de aceea mergem cu cererea noastră la Dumnezeu! Are ocazia să-și arate iar slava și noi să ne încredem în El. Vă chem la rugăciuni sistematice și stăruitoare de mijlocire.

+++

Din 2007 pana in 2017 au plecat din tara 3,4 milioane de romani
Foto: Agerpres

Exodul romanilor confirmat: din 2007 pana in 2017 au plecat din tara 3,4 milioane de romani, aproximativ 17% din populatie. Romania, locul doi mondial la emigratie, dupa Siria

de Dan Popa HotNews.ro
Estimarile legate de numarul romanilor care au plecat din tara sunt de aproximativ 3,4 milioane de oameni din 2007 pana in 2017, cifra care plaseaza Romania pe locul doi in lume, dupa Siria, in ceea ce priveste emigratia, conform ONU, a spus Luciana Lazarescu, de la Centrul de cercetare si documentare in domeniul integrarii imigrantilor (CDCDI), in cadrul conferintei finale a proiectului international de cercetare “Move”, scrie Mediafax.. In Romania, responsabil de acest proiect a fost prof. univ. dr. Monica Roman din cadrul ASE.


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: