România nu este ,,ca în codru“ !

Am vazut criticile starnite de clipul pregatit si difuzat de Ambasada Suediei cu ocazia decorarii cu Steaua Nordului a procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi,…
CYD.RO


Categories: Articole de interes general

4 replies

 1. Mai vorbim când ajung la Lugoj. Acum sunt după o operație de cataractă și mă paște pesimismul. Așteptăm zile mai bune.
  Mulțumesc frumos pentru prețuirea pe care nu o merit.

 2. Mulțumesc mult pentru mesaj frate Daniel!
  Noi toți suntem într-o „tranziție”… doar dr. Billy Graham a ajuns acasă!
  Eu apreciez mult darul pe care îl aveți și căldura cu care vorbiți, cât și exigența teologică, mai ales în problemele discutabile.
  Mă gândesc că ați putea ajuta mult dacă ați aborda problema teologiei carismatice, mai ales că sunt persoane pe de-o parte intrigate, pe de altă pate răvășite de mișcarea Străjerilor și de faptul că nu a reușit nimeni să exorcizeze duhul de diabet, cancer, hipertensiune, chelie, miopie….
  Am putea să îi dăm un nume atractiv (Răspunsuri biblice la provocări actuale….) și să facem o întâlnire, două, trei, în funcție de programul dumneavoastră… Ne-ați fi de mare ajutor!
  Ne rugăm și Domnul ne va călăuzi!

 3. Țin minte cu bucurie vizita trecută. Sigur că mi-ar face plăcere. Am însă un sentiment de neadecvare pentru bisericile din România. Aria mea de expertiză, din necesitate, este în bisericile diasporei. Crezi sau nu, am un complex de inferioritate față de ceea ce faceți voi acolo. Eu sunt potrivit pentru cei descumpăniți și dezorientați, iar mesajul meu este un fel de ,,să ne regăsim prin locul nostru în Biblie și în planul lui Dumnezeu“. Asta i-a vindecat pe mulți din cei plecați din circumstanțele familiare de acasă. M-am specializat deci într-un fel de ,,tranziție“. Când am scris de o posibilă scurtă vizită m-am gândit la bisericile din țările europene. Până acum nu mi-a răpsuns însă nimeni, așa că s-ar putea ca vizita mea peste ocean să fie scurtă. … Ne rugăm împreună și vom vdea.

 4. Pace frate Daniel, NU v-am prea scris des vă admir si citresc unele din postarile dumneavoastră. Am auzit ca veti fi in tara in luna Mai si doresc sa va invit si la Deva.
  NE-am bucura să va avem pentru o conferință, in functie de timpulpe care il aveti.
  Ce ziceți?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: