Noul premier al Poloniei, Mateusz Morawiecki – Cel mai important lucru este acela că Dumnezeu mi-a dat puterea de a sluji Polonia

agnus dei - english + romanian blog

Noul premier al Poloniei, Mateusz Morawiecki foto Rp.pl

Noul premier al Poloniei:

-Vom construi o țară puternică care să încorporeze valori creștine. Vom construi o țară puternică care să încorporeze valori creștine și universale. Ne vom apăra unicitatea împotriva laicizării și derapajelor consumeriste, renunțării la principii și la valori, care prevalează în Occident

-Cel mai important lucru este acela că Dumnezeu i-a dat puterea de a sluji Polonia

Premierul desemnat al Poloniei Mateusz Morawiecki a calificat drept „amenințări urâte” avertismentele UE ca urmare a adoptării de către Parlament a unor modificări la legile Justiției, prin care sunt conferite Legislativului puteri sporite asupra sistemului judiciar.

„Facem parte din Uniunea Europeană și vrem să transformăm această Uniune, să o recreștinăm. Acesta este visul meu”, a declarat noul premier polonez, care a afirmat că, în ceea ce îl privește, cel mai important lucru este acela că Dumnezeu i-a dat puterea de a sluji Polonia”.

View original post 84 more wordsCategories: Uncategorized

1 reply

  1. Fr. Daniel și mie mi-a atras atenția apariția la orizont al acestui sol promisiv! Eu îl binecuvântez pe Domnul, fie și numai pentru proclamarea opiniei lui! Vreau să zic, dacă prin absurd, mâine nu va mai fi el…! De ce am emoții: visele frumoase sânt scurte! Unul din motive: Noi am devenit simpli spectatori, nu participanți activi, chiar și atunci când soarta noastră este în joc! Ori chemarea este să ne rugăm ”prin Duhul tot felul de rugăciuni (eu zic: tot felul de scopuri).. și pentru Pavel… să vestească cu îndrăsneală…” Ef.6:18,19. Întreb eu: Pavel, care ”vindeca” prin simpla transmitere a ”atingerii” unor obiecte -FA 19:12, avea nevoie de ruga unora ca noi? Se pare că DA ! Că de aia stă scris! Extind acest principiu și în dreptul actualului preș. Trump! undeva s-a zis: ”dar norodul acesta este blestemat”-ioan7:49 – prin faptul ”căci nu știe Legea”! Nu este departe vremea când cineva ne spunea că prin salutul ”Merry Christmas”- noi ofensăm! Azi când preș. pune la piept Biblia, sugerându-ne traiectul său, noi (evanghelicii) nu sântem cu nimic mai presus de jurnaliști! Adică comentăm precum ai comenta o… luptă de cocoși! Sigur, că cel puțin Penti ai mei, îmi vor striga: ”Bă, tu te pui în calea planurilor D-lui”? Am un răspuns, pentru ei și oricine ca ei : ”Rugați-vă, ca fuga voastră să nu fie iarna”- Mt.24:20. Alo, prea-neprihăniților, vă întreb eu, oare Isus, îi ațâța pe apostoli, împotriva planurilor Lui Dumnezeu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: