Radio Oastea Domnului

Cu tot ce a mai rămas român în mine mă identific cu blândețea mioritică a acestui post de radio:Categories: Uncategorized

Tags:

7 replies

 1. trebuie sa recunosc, ca aceste cantari de la Oastea Domnului ma ung la inima ori de cate ori le ascult.

  Recomand tuturor si mai ales in zilele de post personale! (parca sufletul intra in post si devine postul post).

 2. Să trăiești veșnic! În veci Amin!

 3. Am jobul la 130 km de casa si nu locuiesc in …America . Pot spune ca a fost o mangaiere sa ascult acest post radio ….va multumesc si va salut in termeni ostasesti Sa traiti fr Daniel !

 4. Reblogged this on Life Mission.

 5. “Istoria unei jertfe” si “Hristos, marturia mea” doua din scrierile lui Traian Dorz pe care ar trebui sa le citeasca fiecare crestin dedicat. Iar pentru pastori si preoti, astea ar trebui sa fie lecturi obligatorii. – alaturi de “Jurnalul Fericirii” si “Experimentul Pitesti”
  De curand am auzit ca in Rusia “Arhipelagul Gulag” a devenit materie de studiu obligatorie in scoli. Trag nadejde sa traiesc sa apuc ziua in care elevii din Romania vor studia si ei ororile pe care crestinii acestui neam le-au indurat in temnitele comuniste pentru credinta lor. Acolo avem exemple de urmat. Exemple de oameni care au putut spune precum apostolul Pavel odinioara. “Calcati pe urmele mele…”
  Trag nadejde sa nu mai vad infectia murdara a “civilizatiei postmoderne” occidentale cum ne infecteaza poporul cu nonvalorile ei ….
  Sa ne rugam pentru asta. Si nu doar sa ne rugam. Sa trecem la treaba. Nu acum ci inca de ieri. Oastea Domnului e un fenomen romanesc care ar trebui cunoscut in fiecare colt si sat al tarii noastre. Eu insumi am crescut in Ardeal fara sa stiu vreme de 40 de ani ca astfel de martiri au trait in mijlocul poporului nostru. Daca am fi hotarati, in urmatorii 40 de ani n-ar mai trebui sa existe niciun roman care sa nu afle de ei, de credinta si dragostea lor pentru Mantuitorul Iisus Hristos. Numai asa ne putem salva tara.

  “Atunci voi, fiind plăcuţi lui Dumnezeu, din pricina ascultării de Hristos, veţi atrage această dragoste a lui Dumnezeu şi asupra fiilor voştri. Ei se vor naşte sfinţi. Apoi vor învaţa de la voi sfinţenia şi se vor deprinde s-o urmeze… Dar chiar dacă n-ar vrea să facă acest lucru în zilele vieţii voastre, va veni vremea când, mai târziu, în mijlocul necazurilor lor, ei îşi vor aduce aminte de tot ce le-aţi arătat voi. Atunci vor striga către Dumnezeu, aducându-I aminte de voi, parinţii lor credincioşi. Iar El, din pricina voastră, Îşi va aduce aminte de ei şi-i va izbăvi (Deut 10, 15).”

  “Noi suntem convinși că nici un alt mijloc nu există pentru ca țara noastră să ajungă la un înalt nivel luminos și fericit decât prin Hristos.”

  Traian Dorz

 6. ,,Zburați cântări spre patru zări,
  Pe dragoste și unde
  Pătrundeți voi pe unde noi
  Nu mai putem pătrunde.”
  Traian Dorz.

  Nu știm noi ce preț scump au plătit acești oameni Sfinți trimiși de Dumnezeu.

  Cati ani Arși in temnițele anonimatului si ai iadului deznadejilor. Aur curat lămurit in șapte cuptoare.

  Păcat ca azi tinerimea se scaldă in alte ape tulburi si mai marii lor nu se îngrijorează cu devierea de la Evanghelia Domnului Isus… si a lui Pavel.

  Poate ne vom trezi și vom zice Totul sau nimic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: