Nici nu știi cum să reacționezi ! Valul de hărțuire sexuală continuă

,,Râde ciob, când el e zob!“

De când e lumea căzută, bărbatul este vânător de fuste. Lameh a fost primul poligam nesățios foarte timpuriu în zorile istoriei umane (Gen. 4:19-24). Pretenția presei că abiuzurile sexuale sunt o ,,noutate“ sau o ,,excepție“ sunt de-a dreptul ridicole.

Exemplu:

ExclusiveLib Dem women accuse Vince Cable of hypocrisy after party ‘hushes up’ alleged sexual assault

Așa-zisă moralitate a civilizațiilor este subțirică și străvezie, doar un furnir înșelător care ascunde rumegușul cleios din adâncurile societății.

Singura întrebare care măsoară reacția creștină în fața acestor ,,scandaluri“ este aceasta:

,,Cine și de ce a ridicat vălul de minciună de pe ipocrizia ,,liderilor“ unei structuri demonice pe care Biblia o numește ,,lumea de acum“ ?

Este de-a dreptul ridicol să vezi ,,surprinderea“ și scandalizarea“ cu care se condamnă unii pe alții cei implicați în sexualitatea exacerbată care bântuie peste tot.

,,Aprinderea poftei“ nu este o invenție modernă. Ea există de când lumea. Potentații din vechime, din est și din vest, aveau ,,haremuri“ cu o mie sau trei mii de femei! Când am scris un comentariu la cartea Estera m-am îngrozit de ceea ce am găsit pe Gogle despre aceste realități de la curțile satrapilor orientali.

Cel mai ,,mare“ baschetbalist american s-a lăudat cu numărul incredibil de femei care i-au trecut prin dormitor:

Wilt Chamberlain had sex with 20,000 women interview

Orice bărbat care a trăit, trăiește sau va trăi pe această planetă păcătoasă, dacă are putere și bani își decorează dormitorul cu ,,trofeele lui de vânătoare“. Chiar și bărbații ,,născuți din nou“, creștini veacului actual au de luptat cu această nesățioasă poftă. Cei care se opresc de la înfăptuire, se împlinesc nu de puține ori la nivelul fanteziei. Aceasta este cauza pentru care ne-a avertizat Domnul Isus de vinovăția unei asemenea trăiri:

,,Dar Eu vă spun că oricine se uită la o femeie ca s-o pofteascăa şi preacurvit cu ea în inima lui“ (Matei 5:28).

Statisticile spun că există mulți lideri creștini captivi site-urilor de pornorafie. Dacă ea nu este cu nimic mai puțin vinovată decât prostituția, nu suntem noi ipocriți când ne facem că suntem ,,revoltați“ de descoperirile scandalurilor din lumea celor mari și puternici?

În fața circului de aparentă indignare față de abuzurile  miniștrilor și manevratorilor de talente mai mult sau mai puțin cinematografice, se cade să nu ne oprim doar la o sacrosantă indignare, ci să veghem la propria noastră neprihănire.

Există un singur câștig real al acestor descoperiri din presă:

,,Dumnezeu dă pe față putrefacția acestei lumi, iar Diavolul este dovedit, încă o dată, neputincios să alcătuiască o lumea care să nu fie ,,după chipul și asemănarea lui“.Categories: Uncategorized

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: