Publicat sau tipărit?

Contorul blogului unde am publicat ,,Pribeag la răscruci de vremi“ (Note autobiografice) a ajuns la peste 37,000 de vizite. Unele capitole au fost citite de aproximativ 600 de persoane, altele de peste 1000.

https://rascruci.wordpress.com

Unii m-ați sfătuit să nu renunț la ,,tipărirea“ cărților mele. Întreb ca să aflu părerea unui număr mai mare de prieteni:

,,În condițiile în care o carte ajunge instantaneu în mai toate colțurile lumii prin intermediul Internetului, mai are rost cheltuiala și oboseala inerente unei tipăriri și a procesului de distribuire prin librării sau poștă ?“

Vă aștept cu înțelepciunea experiențelor voastre.

Pentru cei ce ați citit notele mele autobiografice, pot îndrăzni să vă rog să-mi spuneți ce v-a surprins în ele?Categories: Articole de interes general

4 replies

 1. Hristosul din tablou sau din Calendar nu e Același cu Cel se lângă: Fratele, Soțul, Mama, … .
  La fel e și cu Cartea în mâini!

 2. Aceste “Note autobiografice” scrise de Daniel Branzei, deși povestiri personale, deja aparțin comunității baptiste și evanghelice ale românilor, dar într-un fel și altor popoare unde interacționează cu personaje și creștini din Anglia sau America, cât și celorlalți amintiți în care, colegi și profesori, pagini cu un farmec aparte.
  Apoi e și o lucrare cu date istorice, cu precădere a creștinismului protestant din România pentru anii la care se fac referințe pertinente.
  Cărțile online sunt online, însă istoria este scrisă și tipărită, apoi așezată în biblioteci ca mărturie scrisă.
  Fiind o carte scrisă cu un talent oratoric nativ (de povestitor) de excepție, e bine să fie lăsată să-și urmeze drumul ei ca să se bucure cât mai mulți de cele scrise.
  Apoi e o carte care poate motiva și edifica pe mulți oameni, primind sau întărindu-și credința într-un Dumnezeu viu care răspltește pe cel care crede în El și-L urmează cu credincioșie.
  Poate exista o părere falsă că e mai bine să rămână online, fiind bine primită așa, de ce să mai cheltuim “degeaba” timp și bani, dar răspândirea ei, benefică, va spori și mai mult ca urmare tipăriri și răspândirii și pe acestă cale clasică, necesară. Doamne, ajută și dă pe mai departe izbândă predicării cu viața a Cuvântului Tău. Amin.

 3. 1.Atacul de panica la revederea unor locuri de amintiri negre ! 2. Faptul ca mereu creezi idei cu o usuratate fascinanta ! Publicati cartile online cu pret cum fac o gramada !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: