O carte pentru voi: Dragostea acționează

Ioniță mi-a făcut o mare surpriză. Mi-apus în mână o carte bună, tradusă excelent de unul din băieții lui. O citesc cu mare plăcere și mă mir că un băiat din America poate traduce așa de cursiv în limba română. Bravo Cosmin Popa!

O puteți cumpăra din România de la: http://www.clcromania.ro/dragostea-actioneaza_prd15471.html#

.

In limba engleză, oputeți cumpăra de pe acest site

Descrierea produsului

Dragostea nu poate fi cumpărată la un târg sau cuprinsă într-o felicitare. Şi totuşi, are un preţ, deoarece implică sacrificiu şi prezenţa personală. Ea nu doar că se gândeşte la lucruri bune, dragostea acţionează!

Bob Goff a petrecut în studenţie 16 zile în largul Oceanului Pacific, alături de cinci băieţi şi o ladă cu conserve de carne. La examenele finale nu a obţinut note suficient de mari pentru a fi acceptat la o Facultate de Drept, fapt pentru care s-a decis să aştepte în faţa decanatului uneia dintre facultăţi până când, după şapte zile, conducerea a decis să-i dea voie să se înscrie. S-a ţinut după soţia lui vreme de trei ani, înainte ca ea să accepte o primă întâlnire cu el. Când a devenit tată, şi-a luat copii într-un tur în jurul lumii pentru a mânca îngheţată cu câţiva conducători de state. Şi-a făcut prieteni în Uganda, care l-au îndrăgit atât de mult încât l-au făcut consul al Ugandei.

Bon Goff a devenit un fel de legendă, iar prietenii lui îl consideră cel mai bine păstrat secret al lumii. Ei au insistat pe lângă el să scrie o carte. Ceea ce a urmat au fost nişte reflecţii şi istorioare din partea unuia dintre cei mai încântători şi fermecători oameni. Care este secretul impactului său? Dragostea. Dar nu o dragoste ce se rezumă la gânduri şi sentimente. Dragostea lui Bob Goff este practică. El crede că dragostea acţionează.

Senine şi amuzante, unice şi profunde, învăţăturile ce le desprinzi din viaţa şi perspectiva lui Goff asupra vieţii s-ar putea să te inspire şi pe tine la o viaţă misterios de grozavă.

Advertisements


Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: