UCIGAŞUL NEAŞTEPTAT AL CELULELOR CANCEROASE

Daca nu ai alta solutie, trebuie sa incerci. Cine stie ?
O nouă speranță a fost acordată zilele trecute oamenilor bolnavi de cancer din întreaga lume. Vestea bună vine din partea departamentului de Chimie și Biochimie a Universității din Windsor, Canada. Studiul efectuat de specialiștii de acolo a dezvăluit faptul că rădăcina păpădiei pur și simplu “ucide” celulele infectate cu cancer, fără să dăuneze celorlaltor celule ale organismului.
Savanții canadieni au ajuns la concluzia potrivit căreia, rădăcina firavei și atât de desconsideratei păpădii are efecte mai puternice decât chimoterapia, deoarece ucide COMPLET celulele atinse  de această boală.

În primă fază, echipa condusă de Siyaram Pandey a observat că  extractul de rădăcină de păpădie a împins la sinucidere una dintre cele mai rezistente, la tratamente, celule canceroase  leucemia mieloidă cronică. Pentru ca mai apoi să constate și faptul că tratamentul repetat cu doze mici de păpădie ucide, pur și simplu, absolut ORICE tip de celulă canceroasă.

John Di Carlo, un bărbat în vârstă de 72 de ani – bolnav de leucemie – s-a convins personal de puterile miraculoase ale acestei plante. După mai bine de 3 ani în care a fost subiectul

unor nenumărate, agresive și intense ședințe de chimioterapie, bărbatul a aflat cu dezamăgire și stupoare că acestea nu au avut niciun efect.

Așa că a fost trimis de către echipa de medici care îl trata să își petreacă ultimele zile în sânul familiei – nevasta și cei patru copii.

Pentru că oricum nu avea nimic de pierdut și doctorii nu îi oferiseră nicio altă alternativă, John a început să bea zilnic ceai din rădăcină de păpădie, ca ultimă bătălie a lui împotriva bolii necruțătoare care îi măcina trupul.

Potrivit presei nord-americane, la nici maimult nici mai puțin de 4 luni de la prima cană de ceai-minune, cancerul bărbatului a intrat în remisie evidentă. Asta se întâmpla în anul 2010. John este bine sănătos și în ziua de astăzi.

Această plantă firavă are mult mai multe efecte curative decât ar părea la prima vedere – spunem asta deoarece în viziunea majorității, păpădia e o simplă buruiană nefolositoare, o,,chestie” în care sufli ca să-ți pui dorințe. Dimpotrivă, este extrem de valoroasă!

– “Remediu oficial pentru boli”. Este un foarte bun diuretic –lucru care stimulează puternic secreția bilei -, vindecă arsurile stomacale,reduce nivelul colesterolului, detoxifică ficatul, tratează probleme ale rinichilor, vindecă boli de piele ușoare – arsuri de soare, acnee etc.Frunzele păpădiei – bogate în fibre, potasiu, fier, zinc,

vitaminele A, C, D, E, K și o parte din vitaminele din complexul B. Se știe de ani de zile că ea conține până la 535% din doza necesară de vitamina C și 110% din doza zilnică recomandată de vitamina A.

Sunt folosite și în gastronomie (salate, mai ales) – mai ales de către raw vegani. Florile se folosesc în producerea anumitor vinuri.

Iar – până acum, cel puțin, rădăcinile erau folosite ca – nu o să ghiciți! -… înlocuitor de cafea !

Advertisements


Categories: Uncategorized

1 reply

Trackbacks

  1. UCIGAŞUL NEAŞTEPTAT AL CELULELOR CANCEROASE | 1novelty7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: