America ce-mi place – după inundațiile din Texas

Am primit vești de la ,,ai noștri“ din Texas:

Luminița Gavriliuc:

După cum știți mai mult sau mai puțin sintem in zona afectată de efectele uraganului care a trecut la o distanță de 3,5 ore de noi. Deși in orașul nostru Kingwood de 200.000 de locuitori sint inundații mari in cele mai frumoase și bogate zone noi nu am fost afectați deloc. In plus serviciul meu care este la 10 km de casă este fără probleme și serviciul soțului meu, Paul care este la o distanță de 50 de km in centrul orasului Houston este fără probleme. Astăzi trebuia să înceapă lucrul dar nu poate merge căci autostrada de la noi are probleme și nu putem ieși decit pe o rută f lungă. Poate miine se duce.

Cu ajutorul Domnului se va retrage apa și se va rezolva. Apa ce se vede este nu exact de la ploaie, ci de la faptul ca au dat drumul la apa din barajele de acumulare care este folosită pentru producerea electricitatii. Aceasta a fost data in lacurile mari si riurile de conectie . De aici s-au produs inundatiile.

Ceea ce m-a uimit este și a fost felul extraordinar in care oamenii s-au ajutat. Liniștea, sacrificiul și compasiunea fată de cei din jur. Au venit cu bărcile lor personale și au salvat oamenii fară oprire. Ar fi murit mii și mii intru-un oraș cu 11 milioane de locuitori. Dar nu s-a terminat. Acum toți au grijă de ceilalti cu mîncare, haine, pături. In plus au trecut la curățirea caselor inundate. Ceea ce pot să spun este că Dumnezeu e in control. Slăvit să fie el!

+++

Ceea cea impresionatestespiritul de întrajutorare specific creștin. Iată o coloană de mașini cu bărci care vindinnord să dea o mână de ajutorcelordin sud:

23 hrs ·

Facebook Mentions

·

Image may contain: 3 people, text

Advertisements


Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: