După dezastrul din ultimii 27 de ani

Jurnalistul Rareș Bogdan are o răbufnire pe pagina personală de Facebook. Mergând spre Transilvania, Rareș Bogdan susține că imaginea actuală a României este un deplorabilă și din acest motiv cu greu îi mai vine să lupte, după dezastrul din ultimii 27 de ani.
·

Diseară sper ca ne vedem Live…..
Am plecat spre Transilvania cu mașina. Nu mai doresc nici măcar sa ma enervez. Sunt imun. Ce mai este de zis….. ore, ore, ore in mașina pentru un drum de 270 de kilometri. Spre Litoral și ieri și azi s-a circulat înfiorător. Între stațiuni nu mai vorbim. Nu avem o autostrada de 60 de km sa lege Nordul Litoralului de Sud.

Au trecut 27 de ani și infrastructura României, rutieră, feroviară și dacă ne gândim la cele doua piste praf ale Otopeniului și aviatica sunt praf, in spitale mergi bolnav ușor și te întorci infestat, dacă nu pe catafalc….Majoritatea școlilor sunt vai de ele, 2400 încă au toaleta in curte…..

Ce mai este de zis? Simplu. Sa le mulțumim tuturor celor care au condus aceasta tara timp de 27 de ani. Niște impostori mizerabili……
Imi este sila. Cu greu îmi mai găsesc resurse sa lupt seara de seara apărând ca intr-o zi va fi mai bine.
Și totuși….. Ea, România, nu are nici o vina…..
SA NU UITAȚI SA IUBIȚI ROMÂNIA IN FIECARE ZI!

Image may contain: sky and outdoor
Image may contain: sky, tree, outdoor and nature
LikeShow more reactions

Comment

// <![CDATA[
try{for(var lastpass_iter=0; lastpass_iter < document.forms.length; lastpass_iter++){ var lastpass_f = document.forms[lastpass_iter]; if(typeof(lastpass_f.lpsubmitorig2)==”undefined”){ lastpass_f.lpsubmitorig2 = lastpass_f.submit; if (typeof(lastpass_f.lpsubmitorig2)==’object’){ continue;}lastpass_f.submit = function(){ var form=this; var customEvent = document.createEvent(“Event”); customEvent.initEvent(“lpCustomEvent”, true, true); var d = document.getElementById(“hiddenlpsubmitdiv”); if (d) {for(var i = 0; i

Advertisements


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: