Cel mai controversat lider al clanurilor tiganesti din Lugoj s-a pocait

Cel mai cunoscut lider al tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, stiut si sub numele de Viscol, a fost botezat duminica trecuta in cadrul unui serviciu religios care a avut loc la Biserica Baptista “Harul“ din Lugoj.

Viscol a devenit celebru dupa scandalurile repetate din urma cu cativa ani de pe strada Caransebesului, dar si in urma vestitului scandal de pe strada Marasesti, in urma caruia s-a ales cu o condamnare dupa ce, alaturi de tatal sau, ar fi folosit o arma de foc.

Viscol a mai fost implicat si in alt scandal monstru in urma caruia DNA si DGA au decapitat conducerea IPJ Timis, insusi seful IPJ Timis, Sorin Muntean, fiind arestat alaturi de Viscol si un alt ofiter, anchetatorii sustinand ca lugojeanul a oferit mita pentru a nu fi tras la raspundere intr-un dosar de evaziune fiscala.

Ultima iesire la rampa a controversatului Iulian Bot a fost iarna trecuta cand, pentru a beneficia de o pedeapsa mai blanda, le-a oferit politistilor lugojeni un flagrant in urma caruia un barbat a fost prins in timp ce ii dadea bani falsi. Toata intamplarea a adus condamnarea faptasului la trei ani de inchisoare cu suspendare si i-a oferit posibilitatea lui Viscol sa ceara o pedeapsa mai blanda.

Viscol a disparut din centrul scandalurilor din Lugoj, apropiatii sai sustinand, inca de acum cateva luni, ca si-a schimbat radical viata. Se pare ca botezul care a avut loc duminica este o confirmare a faptului ca Iulian Bot prefera o viata departe de scandalurile care l-au facut celebru in toata tara.

 

Advertisements


Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Doar Dumnezeu are putere sa ierte si sa schimbe trecutul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: