TI-A DAT DUMNEZEU O VIZIUNE?

www.fundatiaseer.ro

“Scrie proorocia, şi sap-o pe table, ca să se poată citi uşor!” (Habacuc 2:2)

Când Dumnezeu îți dă o viziune pentru viața ta – scrie-o, ține-o tot timpul la vedere și trăiește-o!

Tu spui: “Dar nu văd cum ar putea deveni realitate”.

Biblia adaugă: “Căci este o proorocie, a cărei vreme este hotărâtă, se apropie de împlinire, şi nu va minţi; dacă zăboveşte, aşteapt-o, căci va veni şi se va împlini negreşit.” (v. 3).

Poate nu știi cum să ajungi, din locul în care te găsești chiar acum, în locul unde te va duce viziunea ta în final – dar Dumnezeu știe! Așa că, roagă-L să-ți arate încotro te duce următorul pas.

Fie că ești în închisoare ca Iosif, la cantina săracilor din oraș sau acasă având grijă de copilași, Dumnezeu va împlini viziunea pe care a pus-o în inima ta. Cu cât te vezi mai mult într-o poziție de conducere, lansându-ți propria afacere, slujind în lucrare, scriind prima ta carte sau ajutându-i pe alții prin darurile tale, cu atât mai curând lucrurile acestea vor deveni realitate.

Înainte ca o viziune să devină clară, Dumnezeu ne-o arată de departe – ca pe o fotografie în procesul de developare, și care trece de la o nimic la contururi șterse, și de la culoare estompată la o rezoluție clară! Așadar, ia-ți viziunea și trăiește-o. Las-o să te motiveze să-ți pui în aplicare la maximum abilitatea pe care o ai în postura prezentă, în timp ce rămâi conectat la comunicarea cu Cel ce te cunoaște și te iubește cel mai mult.

Astăzi, roagă-te: “Doamne, știu că locul unde mă găsesc acum nu este locul în care mă vrei mereu… Descoperă-mi viziunea Ta pentru viitorul meu, pentru ca înțelegerea mea să crească după timpul stabilit de tine. Dă-mi răbdare pe cale și credință ca să am încredere că Tu lucrezi întotdeauna spre binele meu. Amin!”

Advertisements


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: