2011 – Coptic Christians cry out ‘JESUS’ for 10 minutes ! SO BEAUTIFUL !!

Mai frumos și mai normal ca la stadion ! Creștinii din Egipt strigă timp de 10 minute numele Domnului Ieșua! (nu IIsus cu doi de i).

Advertisements


Categories: Articole de interes general

1 reply

 1. CE FRUMOS !!
  Mai frumos și mai spectaculos decât la stadion ! Creștinii ortodocși (ortodoxia coptică) din Egipt, într-o biserică arhiplină, de fapt, în curtea din fața bisericii, strigă bătând cu entuziasm din palme timp de 10 minute, numele Domnului Isus Hristos în limba arabă: IESUA ! … IESUA ! … IESUA !….IESUA !…Unii au lacrimi în ochi…
  ESTE PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIA LUMII CÂND NUMELE MÂNTUITORULUI NOSTRU ESTE REPETAT ÎN ACEST FEL DE O MARE MULȚIME ATÂT DE MULT ȘI CU ATÂTA ENTUZIASM… Până acum doar numele de dictatori sau de lideri politici era scandat în acest fel, dar niciodată Numele sfânt al lui Isus Hristos… Minunat exemplu ! Iată însă că a fost posibil iar gestul lor unic ar trebui să-l imităm de acum încolo toți creștinii din lume… Cinste lor ! (Și să nu uităm că, de curând, în acea mare biserică islamicii au postat o bombă care a ucis mulți creștini chiar în mijlocul unei liturghii ortodoxe. Iar ceea ce vedeți aici este impresionantul răspuns al creștinilor din Egipt dat criminalilor islamici.
  DUMNEZEU SĂ BINECUVINTEZE PE MINUNAȚII FRAȚI CREȘTINI EGIPTENI !
  HRISTOS A ÎNVIAT, FRAȚI CREȘTINI DE PRETUTINDENI ! )

  CPB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: