Un anunț de perspectivă

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and suit

Astăzi a avut loc lansarea candidaturii mele la funcția de președinte al Biroului Politic Municipal Iași al PNL, alături de colegul și prietenul Dorin Cristea, care candidează pentru funcția depreședinte al Biroului Politic Județean Iași al PNL. Nu ne este indiferent ce se va întâmpla cu Partidul Național Liberal. Vrem ca acest partid să aibă un viitor în Iași, vrem ca el să fie un vehicul care să poarte ideile și valorile liberale. Am luat această decizie convinși fiind că fără respectarea regulilor jocului nu poate exista democrație nici în interior, nici în afară.

Eu am o carieră academică în spate, plus o consistentă experiență la vârful administrației centrale a statului român. Dl Cristea a lucrat în mediul privat și a dezvoltat una dintre cele mai mari companii IT din oraș cu capital românesc. Niciunul dintre noi nu trăiește din politică. Suntem interesați de prezentul și de viitorul Iașului, Moldovei și României. Am ales să trăim aici și nu ne este indiferent ce se întâmplă în jurul nostru.

Credem că democratizarea PNL începe prin implicarea cât mai multor membri ai partidului în activitățile interne, inclusiv în alegerile pentru BPM și BPJ. Credem că politica nu trebuie să fie rezultatul jocurilor din umbră, că partidul nu trebuie confiscat pentru interese strict personale. Membrii de partid trebuie convinși să se implice în viața de partid. Deciziile care se iau sub sigla PNL trebuie să exprime voința liberalilor, nu a unui grup restrâns de cinici și interesați doar de propria „cooperativă”. Vrem să redăm partidul membrilor noștri. Împreună putem reîncepe procesul de reconstrucție a partidului la Iași.

#RedămPartidulMembrilor
#ÎnainteNuÎnapoi

Advertisements


Categories: Articole de interes general

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: