Dragnea, luat în vizor de trei culte: ‘Multe semne de întrebare asupra sincerității’

Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 10:44
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea este criticat de Alianța Evanghelică din România, formată din Cultul Creştin Baptist, Cultul Creştin Penticostal şi Biserica Creştină după Evanghelie. Preşedintele PSD este acuzat că atacă parlamentarii care susţin familia tradiţională. Cele trei culte consideră că se tergiversează nepermis de mult referendumul pentru familie, deşi partidele politice s-au angajat înainte de alegeri că o asemenea consultare populară va avea loc în luna aprilie a acestui an. 

“Alianța Evanghelică din România a luat act de faptul că în spațiul public a apărut Protocolul dintre Coaliția pentru Familie și unele partide parlamentare, prin care opiniei publice din România i se aducea a cunoștință faptul că în luna aprilie 2017 se va organiza un Referendum cu scopul modificării Art. 48 din Constituție, ce definește familia. Pentru creștinii evanghelici, semnarea acestui protocol reprezenta un angajament ferm al partidelor parlamentare în a susține în plan legislativ definirea familiei, așa cum a instituit-o Dumnezeu, ca fiind unirea dintre un bărbat și o femeie.

Alianța Evanghelică din România constată cu surprindere că în Parlamentul României se tergiversează nepermis de mult legea privind organizarea Referendumului. Mai mult, luările de poziție ale unor membri ai Parlamentului în susținerea familiei tradiționale, au fost dur atacate de președintele celui mai mare partid politic din România. Această atitudine ridică multe semne de întrebare asupra sincerității declarațiilor de până acum”, se precizează într-un comunicat al Alianţei.

În consecință, AER îndeamnă pe membrii Cultului Creștin Baptist, Bisericii Creștine după Evanghelie din România, Cultului Creștin Penticostal “să persevereze în post și rugăciune, pentru sensibilizarea parlamentarilor ce îi reprezintă, astfel încât Legea Referendumului să fie adoptată în Parlament”.

Advertisements


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: