Sărbătoare la Biserica Română Baptistă HARUL din Las Vegas!!


Mi-a plăcut ceea ce a zis Marius Luncan ieri:

,,Las Vegas este orașul luminilor, dar trăiește în întuneric. Biserica Harul vrea să răspândească adevărata Lumină peste românii din acest oraș“.

Biserica din Colton și biserica Bethel din Anaheim vor continua să lucreze împreună cu această biserică misionară. Iată un scurt reportaj de la fața locului și câteva poze. Au transmis saluturile lor lucrători care au vestit Evanghelia în cei șase ani jumătate de când a început lucrarea printre românii din Las Vegas: Jeremiah DollarVal Monafu, John BiltiOctavian Doboș, Daniel Hoduț.

Membrii locali: fratele Voicu, sora Marta, sora Antoaneta, sora Georgeta Caita-Mandra, fratele Serioja si nu uitam pe cei ce au plecat la Domnul, Eugen si sora Ani. Au fost si patru prieteni, care au ascultat si suntem siguri ca nu mai e mult si se vor hotari sa faca legamint cu Domnul Isus. Prietenul John Chiujdea, a e cel mai aproape de legamant, chiar are lacrimi de bucurie in ochii lui.

+++
Sâmbătă 25 Martie 2017 a avut loc serviciul special de consacrare a fratelui Marius Gabriel Lucan, în slujirea de păstor al Bisericii. Părtășia frățească a cuprins momente de închinare prin cântări, poezii, mărturii și mesaje biblice, încheindu-se prin rugăciune și o agapă frățească.

Mulțumim fraților și surorilor din Bisericile Baptiste Calea Crucii și Betel California, pentru implicare și dorim ca Harul Domnului Isus să fie cunoscut de cât mai mulți Români și în orașul Las Vegas.

Mesajul Evangheliei a fost vestit cu această ocazie prin fratele păstor Daniel Branzei. Mulțumim Domnului și pentru această lucrare, dorind ca EL să ne însoțească în slujirea Bisericii CALEA CRUCII Colton și a Bisericii HARUL Las Vegas!

+++

 

 

Advertisements


Categories: Uncategorized

2 replies

  1. Domnul sa reverse multe Binecuvintari peste voi.

  2. Multumim frate scump pastor si va asuguram de dragostea noastra a fratilor din Las Vegas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: