Nu vă jucați ! Luați în serios lucrurile serioase

 • 67,728 Views

  Fii sincer
  Poţi face diferenţa în oraşul tău!
  Distribuie si vino Sâmbătă asta 25 martie la Marşul pentru Viaţă!

Advertisements


Categories: Articole de interes general

5 replies

 1. În România, e bine de stiut că nu prea sunt deosebiri profunde intre clasele (partidele) politice. Se vorbeste aspru de cei rosii, care nu sunt prea diferiti de ceilalti. Basescu, Stolojan, Isarescu si altii ca ei, au fost mai comunisti ca multi de la PSD si viceversa.
  De un timp nu mai citesc ziarele, deloc, ca sa nu caut la fața presedintelui si al altora. De-acum pot sa-i doresc tot binele si lui Iohannis, care e cum e si nu altfel. Si sa ma rog pentru binele presedintelui României

  De ce sunt românii așa, de-și dau cu stângu în dreptu? Parafrazând, într-un fel, pentru că românii nu asculta de Dumnezeu, Dumnezeu i-a lăsat pradă mintii lor…. Și parcă trăim cât de cât … sub imperativul unei prorocii:

  2. “Voi înarma pe (români) unii împotriva altora, şi se vor bate frate cu frate, prieten cu prieten, cetate cu cetate, împărăţie cu împărăţie.
  3. Duhul (Românilor) va pieri din ei, şi le voi nimici sfatul; atunci vor întreba pe idoli şi pe vrăjitori, pe cei ce cheamă morţii şi pe ghicitori. (Isaia 19:2, vorbește despre Egipteni)

  Pe de altă parte, observăm că nici evanghelicii nu-i întrec în neprihănire și ascultare de Dumnezeu, pe farisei. Ba mai mult, cred că e cazul să vedem marea diferență între dragostea de acum și aceea primită la nașterea din nou, deci e mare nevoie de pocăința noastră, personală, fiecare în dreptul său, de întoarcere de la idolii care ne consumă timpul și energia, la Dumnezeu care are milă și nu obosește iertând.

 2. ,,Dreapta“ politică din România dă cu stânga în ea! Politic vorbind, n-am văzut niciodată și nicăieri o dreaptă mai neinspirată, mai dependentă de ,,afară“, decât de ceea ce se întâmplă curent în poporul român. O totală lipsă de idei și o absență dureroasă a unor personalități cu har (charismă).

 3. Scrie undeva: Cine nu este impotriva noastra este cu noi?

 4. Nu vreau să fiu critic nici cât de puţin ironic dar constat cu amărăciune că acţiunea este contaminată politic. Păcat că un așa subiect ,sensibil și cât se poate de necesar societăţii, a ajuns să fie folosit ca armă impotriva președintelui Iohannis.Practic PSD -ul face ce știe mai bine ,manipulare socială.Hilar e că peste tot in lume stânga este pro Gay numai in Rusia și România “apără” familia.Marx ,Lenin și Herbert Marcuse se intorc in mormânt
  Sper să nu ștergeţi acest comentariu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: