Putem sprijini din America lupta din România pentru familia creștină ?

Am primit spre publicare de la fratele Steve Bonica un mesaj și două materiale: un Comunicat și o Invitație (atașate la finalul mesajului care urmează). Vi le supun atenției.

+++

Mulțumesc mult pentru atenția acordată acestui mesaj pe tema conferinței de la Chicago în sprijinul Coaliției pentru Familie. Doresc să vă ofer aici știri proaspete și surprize plăcute!

Prima știre este că la Chicago s-au pus bazele unui NOU PROIECT ÎN CARE ESTE NEVOIE DE PARTICIPAREA DVS!

Având în vedere eforturile Coaliției pentru Familie din România, la invitația și solicitarea liderilor acestei organizații și cu încurajarea organizației Alliance Defending Freedom, același Grup de Inițiativă și Organizare Pro-Bodnariu (ce a stat anul trecut în centrul coordonărilor eforturilor întregii comunități românești din SUA, și nu numai, în acțiunile întreprinse și protestele organizate pentru a arăta solidaritatea noastră cu familia Marius și Ruth Bodnariu și reunificarea lor cu toți cei 5 copilași ai lorlansează acum proiectul înființării unei rețele de comunicare, informare și organizare pro-familie, pro-credință, pro-viață: Coaliția pentru Familie, Credință și Viață a Românilor din America.

Prima surpriză foarte plăcută și încurajatoare este faptul că însuși președintele Coaliției, D-l Mihai Gheorghiu, a acceptat invitația noastră de a participa la prima Conferință pentru Familie, Credință și Viață a Românilor din America, o întrunire interconfesionalăla care sunt invitați lideri și ierarhi din toate cultele și confesiunile creștine.

A doua surpriză plăcută, estrem de seminicativă și foarte utilă este faptul că avem sprijinul mult mai ferm al organizației Alliance Defending Freedom în ceea ce ne-am propus să realizăm urgent în sprijinul Coaliției pentru Familie din România.

În ultimele săptămâni am căutat cu toată responsabilitatea și diligența să ne documentăm mai bine și să punem bazele mai solide unei organizații ce poate să lupte pentru cauza ce ne stă în față cu modificarea art. 48 din Constituție dar în același timp să poată răspunde și altor cerințe, cauze sau inițiative în aceeași direcție de prezervare și promovare a credinței creștine și trăirii conform principiilor biblice în societatea de azi.

Am realizat faptul că pe lângă acțiunile noastre de informare, mediatizare și mobilizare a comunităților românești din America, noi trebuie să avem și scutul ridicat în a ne apăra de orice atac vrășmaș menit să descurajeze și să stopeze activitatea noastră. Tocmai pentru aceea am considerat absolut necesară o asociere cât se poate de directă cu o organizație precum Alliance Defending Freedom (ADF – www.ADFLegal.org). Ne bucurăm de atenția și sprijinul primit din partea acesteia, precum și de multiplele resurse de informare și educare pe care această organizație le pune la dispoziție.

SITUAȚIA DIN ROMÂNIA ESTE EXTREM DE URGENTĂ și necesită atenția noastră fără nici un pic de amânare.

Astfel că, nu dorim să așteptăm să treacă Sfintele Sărbători de Paști înainte ca să avem prima Conferință pentru Familie, Credință și Viață a Românilor din America, o întrunire ce dorim să aibe loc în ultimul weekend înaintea primei celebrări de Paști, adică ultima zi din luna martie și prima zi din luna aprilie a.c.

Recunoaștem faptul că timpul este extrem de scurt, dar suntem convinși că cei ce vor putea face schimbările necesare în agenda lor vor face tot posibilul să participe la această conferință, iar ceilalți vor putea primii informațiile și înregistrările video ulterior.

Părerea mea este că o participare LIVE, este mult mai benefică și pentru faptul că puteți aduce un aport direct la bunul mers și impactul acestei conferințe chiar prin intervenții și întrebări legate de Consiliile și Comitetele ce vor fi formate, precumLEADERS COUNCIL sau BOARD OF ADVISORS în care vă vom invita să faceți parte la încheierea lucrărilor conferinței.

Așadar, vă invit să studiați materialele atașate și în special vă rog să dați curs invitației noastre de a participa alături de noi la această întâlnire – zic eu – istorică pentru comunitatea creștină interconfesională română!

Cu aleasă prețuire,

Steven V. Bonica – Secretar al Coaliției pentru Familie, Credință și Viață
a Românilor din America

Publisher
Bus. (847) 477-3498

Cell. (708) 243-2727

Romanian Tribune Media
c/o: Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
6201B West Howard Street, NILES, IL, 60714 – U.S.A.
www.TRIBUNA.US

+++

Advertisements


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: