Comunicatul Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România cu privire la familie și ‘parteneriatul civil’

Credincioşii baptişti din România înţeleg din Sfintele Scripturi că familia a fost întemeiată de Dumnezeu în baza legământului liber consimțit între un singur bărbat și o singură femeie. Scopul soţilor este de a se ajuta reciproc pentru o vieţuire în voia Creatorului, de a naște, crește şi educa copii, ajutând la formarea unei societăți sănătoase din punct de vedere spiritual, moral și social. Bisericile baptiste din România cred în, apără și promovează sacralitatea familiei și sacralitatea vieții de la concepție până la deces.

Inițiativa legislativă de a instituționaliza ‘parteneriatul civil’, reprezintă o încercare de a distruge familia întemeiată de Dumnezeu. Istoria recentă a țărilor care, în numele ‘toleranței şi egalității’, au acceptat această ideologie, ne arată că ‘modelul alternativ’ reprezintă doar un pas al proiectului global de a distruge familia.

În fața acestui pericol, Bisericile Baptiste din România se roagă ca Dumnezeu să dea familiştilor şi conducătorilor spirituali curajul şi înţelepciunea necesare pentru a apăra familia naturală și tradițională. În același timp, cerem respectuos tuturor membrilor Parlamentului României să nu dea curs unor inițiative legislative care desconsideră, atât ordinea divină a creației, cât și solicitarea celor trei milioane de cetățeni cu privire la modificarea articolului 48 din Constituția României.

Președinte,
Viorel Iuga

Advertisements


Categories: Articole de interes general

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: