Credinciosi din mai multe culte se vor ruga timp de 40 de zile pentru oprirea avorturilor 

de Carla Dinu     HotNews.ro

Vineri, 3 martie 2017, 6:34 Actualitate | Esenţial

 

Aproximativ 30 persoane au participat, marti seara, in fata Clinicii de Ginecologie 1 din Cluj-Napoca, la lansarea campaniei “40 de zile pentru viata”, ocazie cu care s-au rugat pentru oprirea avorturilor si au anuntat ca actiunea se va derula non-stop, pe toata perioada Postului Pastelui, scrie Agerpres.

Cei prezenti au purtat afise in mai multe limbi pe care scria, printre altele, “Roaga-te pentru incetarea avorturilor”, “Barbatii adevarati protejeaza viata”, “Femeile insarcinate au nevoie de ajutor, nu de avort”, “Orice fiinta umana are dreptul la viata”.

Ei sustin ca, zilnic, in Romania au loc peste 400 de avorturi.

“Noi, crestinii, trebuie sa facem ceva. Vrem sa trimitem clujenilor un mesaj ca exista speranta. Campania ’40 de zile pentru viata’ este una in care cerem incetarea avorturilor si ne rugam pentru acest lucru. Vom sta in strada 24 de ore pe zi pe toata durata Postului Pastelui, inclusiv noaptea, vom avea Biblia in format audio si o vom asculta. E nevoie de daruire, sangele nevinovat are un glas. La campanie participa reprezentanti ai tuturor cultelor religioase din Cluj-Napoca, greco-catolici, romano-catolici, ortodocsi, evanghelici, baptisti. Speram ca prin acest demers sa convingem femeile care vor sa avorteze sa se razgandeasca”, a declarat Dan Calinescu, unul dintre organizatorii manifestarii.

El a mai spus ca, pe toata durata celor 40 de zile ale campaniei, va sta in strada in fiecare zi, de la miezul noptii pana la 6,00 dimineata.

.
Advertisements


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: