Samy Tuțac — Președintele Camerei Deputaților dă dovadă de neseriozitate…

Acum câteva săptămâni imi exprimam dezamăgirea pentru faptul că mișcarea pro-familie din România riscă să fie compromisă de asocierea cu cei care sprijină pe față legiferarea corupției. Mișcarea pro-familie nu are nevoie de sprijinul unor politicieni corupți și imorali care cred că ne pot prosti cu un referendum pro-familie, la adăpostul căruia să-și continue asaltul asupra statului de drept.

Acum sunt tot mai convins că liderii partidelor politice folosesc demersul de modificare a Constituției doar pentru reglările lor de conturi. Ultimele declarații ale președintelui Camerei Deputaților ar trebui să ne trezească la realitate. Deși s-a declarat un “fanatic religios”, acum afirmă în binecunoscutul limbaj de lemn al corectitudinii politice că:”pe de o parte trebuie să susținem ideea de căsătorie între un bărbat și o femeie, dar pe de altă parte nu trebuie să fim foarte radicali”.

Nu este de mirare că în timp ce referendumul pentru definirea clară a căsătoriei, “între un bărbat și o femeie”, se tot amână, inițiativa pentru susținerea parteneriatului civil primește avize pozitive în comisii dominate de parlamentari din partidele care au semnat protocolul de susținere a inițiativei Coaliției pentru familie. A pune pe picior de egalitate inițiativa susținută de trei milioane de semnături cu solicitarile “unor minorități sexuale” este dovadă clară de neseriozitate din partea președintelui Camerei Deputaților:

“Este o discuție extrem de serioasă. Pe de o parte Coaliția pentru Familie care a strâns trei milioane de semnături, un număr uriaș de semnături, în care se vorbește foarte clar despre noțiunea de căsătorie între un bărbat și o femeie, dar există pe de altă parte și o solicitare din partea românilor care sunt în cadrul unor minorități sexuale sau care au și o altă abordare care vorbesc de necesitatea de a exista noțiunea de parteneriat civil care să nu afecteze noțiunea de familie, de căsătorie între un bărbat și o femeie.”

Cred că așa cum l-am taxat pe Președintele Iohannis că nu se exprima pe tema familiei, sau se exprima confuz, trebuie să cerem explicații clare liderilor partidelor politice și șefilor celor două camere ale Parlamentului cu privire la amânarea nejustificată a demersului nostru legitim. Sub nici o formă nu trebuie să acceptăm, ca politicienii să se folosească de inițiativa noastră sinceră de a proteja familia, pentru a-și promova agendele lor ascunse sau dictate de lobby-ul homosexual.

Samy Tuțac

Advertisements


Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Ară si PSD-ul cu tot felul de “juncane”, de toate culorile; multe dintre el chiar din poporul Domnului ( vezi contribuția Corlățeanu s.a. in PSD). Deci nu credem ca astfel de programe sun originare stangii., ci un praf in ochii poporului, preparat de cei menționați mai sus.
    Chiar ca nu știu ce ar trebui făcut, când nici bisericile n-au fost curative de securiști, nici acasă și nici in diaspora.
    Vorba unuia: ne place vestul, dar nici nu vrem sa ne debarasam de rădăcinile estului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: