Trump, omul lui Putin ? Cineva trebuie să-și ceară iertare !

MOMENT ZERO în istorie: Ce i-a cerut Donald Trump lui Vladimir Putin

Publicat: 14/02/2017
Sursa foto: whatdoesitmean.com
trump putin
Momentul zero în istorie pare să fi venit! Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a cerut Rusiei să returneze Ucrainei teritoriul Peninsulei Crimeea, anexat la Rusia în 2014. Această informaţie a fost făcută publică presei, marţi, de către purtătorul de cuvânt al Casei Albe.Vorbind despre demisia consilierului pentru Securitate Naţională, Michael Flynn – hărţuit de presă pe subiectul contactelor acestuia cu diplomaţi ruşi înainte de Inaugurarea noului preşedinte al SUA, Donald Trump – secretarul de presă, Sean Spicer, a subliniat că Rusia a “confiscat” Crimeea în mandatul fostului preşedinte de la Casa Albă, Barack Obama şi că ambasadorul numit de Trump la ONU, Nikki Haley, “a denunţat cu voce tare ocupaţia rusească” a Peninsulei Crimeea.

 

Preşedintele Trump făcut cunoscut în mod clar că se aşteaptă de la guverul rus să se pună capăt violenţelor din Ucraina şi Crimeea să fie returnată Ucrainei”, a mai declarat Spicer, înt-un briefing de presă, marţi. “În acelaşi timp, el (Trump, n.r.) se aşteaptă – şi vrea – să aibă relaţii bune de colaborare cu Rusia, anunță România TV.

“Crimeea face parte din Ucraina. Până atunci, sancţiunile împotriva Rusiei după anexarea Crimeei vor rămâne în vigoare până când Rusia va preda Ucrainei controlul peninsulei”, a mai spus Haley.

Advertisements


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: