Președintele Klaus Iohannis a fost SENZAȚIONAL în Parlament! Vezi aici Video:

Președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs fulminant în Parlament care i-a făcut pe cei de la PSD să fugă din sală. Pur și simplu nu au mai suportat adevărurile spuse de președinte. Președintele spune că nu dorește alegeri anticipate dar a lăsat să se înțeleagă faptul că va schimba premierul dacă PSD nu rezolvă criza în care a aruncat țara.

Citeste si
DECLARAȚII! Klaus Iohannis: „Sute de mii de romani protesteaza in strada. Natiunea e in alerta, e vie, e atenta si e foarte nemultumita”
si
ULTIMATUM! Klaus Iohannis: „Dacă PSD nu rezolvă criza voi convoca partidele la Cotroceni!”
si
Klaus Iohannis face REFERENDUM!

Pe Facebok, Dan Andronic, jurnalist, a scris: „Bun Iohannis. Discurs simplu, dar cu toate cuvintele cheie în el: penali, români, România, referendum, criză, demonstrații, națiune suverană, democrație. N-a citit, a vorbit liber, a fost stăpân pe el.  Începe să arate a Președinte! Vouă cum vi s-a părut?”

Cătălin Striblea, jurnalist: „Hai ca s-a facut un pas spre conciliere: PSD a părăsit sala. Ei nu vor nici sa asculte ce au altii de spus”

Sebastian Lazaroiu, consultant: „Până la urmă, Președintele a cerut exact ce cere strada, doar că mai aluziv. El a dat un interval, în care se află cert demisia guvernului, strada zice: Plecați dreacu’ acas’!”

Silviu Sergiu, jurnalist: „Klaus Iohannis forteaza demisia Guvernului. “Abrogarea OUG si demiterea unui ministru nu sunt suficiente. Daca PSD nu vine cu o solutie, chem partidele la consultari sa vedem ce e de facut.”

Ondine Ghergut, junralist: „Să recapitulăm: -Guvernul, absent, scaune goale ( era obligatorie prezența membrilor Guvernului)

-nu au fost invitați diplomații străini aflați la București, desi protocolul o impune
-au fost invitați, însă, cei din galerie
– președintele NU a fost întâmpinat de președinții celor două camere
– după câteva fraze rostite de președinte, parlamentarii puterii au părăsit sala “Ați obosit deja?” – i-a întrebat președintele”

Liviu Avram, junralist: „Referendumul devine crucial. Dacă președintele formulează întrebarea în mod adecvat, iar referendumul îi iese, poate bloca pe termen nelimitat tentativele de mutilare a legilor penale.

Nu mai comparați cu referendumul din 2009 (300 parlamentari și unicameral), pentru că dintr-un anume și foarte important punct de vedere, lucrurile stau exact invers.”

Vezi aici Video:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fklausiohannis%2Fvideos%2F1258902677530314%2F&show_text=0&width=560
Revenim cu detalii!

Advertisements


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: