Aleluia! Aleluia! Aleluia!

Aleluia! Cristi Ionescu și cei care au coordonat acțiunile noastre pentru reîntregirea familiei Botnariu ne îndeamnă la o reacție moderată care să nu afecteze reacomodarea copiilor în familia care i-a primit înapoi.

Cum să taci însă când bucuria te face să explodezi în cuvinte de laudă?

 13310429_480732378786398_7708145438702450834_n

Știu, mai sunt și alte familii care au probleme, dar asta nu ne poate împiedica să sărbătorim ACEASTĂ biruință!

Îngerii din cer se bucură pentru fiecare păcătos salvat. Ei nu stau posomorâți pentru că mai sunt încă așa de mulți alții înrobiți de păcate ….

Păstorul care-și găsește oaia pierdută dă un ospăț, deși știe că în alte colțuri ale lumii, alte oi sunt chiar atunci pierdute sau sfâșiate de lupi.

Numai ,,cârcotașii“ și nemulțumiții de profesie nu cunosc bucuria FIECĂREI bucurii.

Aleluia! Aleluia! Aleluia!

Împreună cu Cristi Ionescu și cu toți cei care au simțit noaptea suferințelor din familia Bodnariu, sculați-vă de pretutindeni, voi cei care ați îndrăznit să credeți și să cereți. Strigați de bucurie. A venit dimineața izbăvirii! S-a crăpat de ziuă în familia Bodnariu. Copiii s-au întors acasă!

Dumnezeul nostru ne-a făcut un mare har. Într-o lumea înghețată sub gerul înstrăinării de El, Dumnezeu ne-a dăruit un … ghiocel.Categories: Amintiri, Articole de interes general

6 replies

  1. Ne bucuram mult SLAVIT sa fie DOMNUL!

  2. MARE BUCURIE, NE-A DARUIT DUMNEZEU, PRIN ACEASTA BIRUINTA !!!!! SA-I MULTUMIM IN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS, SA NE BUCURAM, SA NE VESELIM SI SA-I ADUCEM GLORIA SI SLAVA CARE I SE CUVINE DOAR LUI IN VECI DE VECI !!!!!!!

  3. Multumiri si lui Cristi Tepes, care probabil a plecat la Domnul tocmai din cauza luptei si efortului pana la epuizare pentru familia Bodnariu…

  4. Așa e, frate Nicolae. Dumnezeul nostru ne-a făcut un mare har. Într-o lumea înghețată sub gerul înstrăinării de El, Dumnezeu ne-a dăruit un … ghiocel.

  5. Slavit sa fie Domnul ostirilor, a Lui a fost razboiul noi doar am participat. Chear daca mai din umbra, dar am purtat in rugaciune cu Biserica asa ca ne bucuram si noi din Maranata Spokane. Glorie Domnului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: