Norvegia a intrat în istorie !

Guinness Book of World Records a adăugat încă o pagină dedicată unui protest mondial împotriva abuzurilor organizației Barnevernet. Este un record al rușinii. Începând din Noua Zeelandă, ocolind planeta și terminând în insulele Hawaii comunitățile de români răspândite pe toată fața pământului au efectuat un protest global fără precedent în istorie.

Noi am fost la federal Building din Los Angeles. Membii din adunări creștine diferite dar din aceeași Biserică a Domnului Isus Christos s-au unit pentru o pagină de mărturie creștină publică. Lumina a strălucit pe muntele înalt și sarea și-a făcut simțită gustul. Slavă Domnului care ne ajută să ne împlinim menirea pe pământ!

Am avut cu noi copiii pe care ni i-a dat Domnul ! Impresiile fixate în inimile lor micuțe sunt mai puternice decât cele lăsate de 200 de predici ascultate. Vor ține minte toată viața evenimentul acesta.

Hai să stabilim contextul … Am fost acum două săptămâni să traduc la un tribunal din San Bernardino, California. În fața clădirii se află o statuie simbol din vremurile bune ale Americii. Priviți-o și bucurați-vă

2016-04-07 16.05.06

Da, ați văzut bine! Pe soclul statuii se află versetul din Romani 13:4

,,El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău. Dar, dacă faci răul, teme-te, căci nu degeaba poartă sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca să-L răzbune şi să pedepsească pe cel ce face rău

Este conștiința Americii la lucru. Noi, emigranții creștini români încercăm să fim continuatorii acestor oameni minunați și să ținem conștiința aceasta trează. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Manifestația a fost pregătită la biserica pentecostală Bethel, păstorită de Nelu Pruneanu. Păstori, preoți și lideri din mai multe adunări creștine din Aria Los Angeles au pus ideile lor la un loc. Dacă priviți cu atenție, între mine și Liviu Țiplea se află preotul ortodox Cornel Avramescu care a ținut să fie alături de noi în ciuda slăbiciunii fizice de după un triplu bypass la inimă.

12778740_1059551364065212_5144945017876130734_o

Iată cântecul creștin pentru care copiii familiei Bodnariu au devenit suspecții la școală:

++++

Dintre zecile de proteste ale căror pozele puteți găsi oe Facebook, mi-a plăcut o poză atașată celui din Suceava, unde mii de oameni au ieșit în stradă:

Onucu Angela's photo.

Onucu Angela at Suceava, locul natal al lui Marius Bodnariu, devenit”cutie de rezonanță pentru tot Globul Pământesc”, azi 16 Aprilie 2016!.

16 hrs ·

Norvegia, căiește-te!
Și să știi că ” Domnul încearcă pe cel neprihănit,
dar urăşte pe cel rău şi pe cel ce iubeşte silnicia!”
Psalmul 11.5

+++

Un prieten merican ne-a dat și el o mână de ajutor.

GET ON THE BUS!! D.C., Chicago, Houston, Sacramento…we’ll all be with you ‪#‎Norway‬!! We have scored a victory recently…now let’s bring them all home! ‪#‎StopBarnevernet‬

Bradley Clark is a Christian artist, producer and co-host of the TV show Building a Difference. Bradley Clark har sendt oss denne videoen som…
DELIGHTINTRUTH.COM

 

 Categories: Articole de interes general

3 replies

  1. Da chiar ar trebui vorbit cu guinnes book pentru acest record !!!

  2. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    Intrati la link pentru mai multe poze, video si informatii despre felul in care s-a desfasurat protestul din Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: