Ziar Norvegian VG News: Protestul internațional împotriva Barnevernet (bunăstarea copilului norvegian) continuă fără încetare.

agnus dei - english + romanian blog

Protest in sustinerea fam. Bodnariu Photo credit Protest in sustinerea fam. Bodnariu Photo credit  – see link @bottom of page

Poza de mai sus este poza selectata de VG News pentru acest articol:

ATENTIE: UN NOU VAL DE PROTESTE IMPOTRIVA PROTECTIEI COPILULUI

Protestul internațional împotriva Barnevernet (bunăstarea copilului norvegian) continuă fără încetare. Acum se avertizează o nouă campanie de demonstrații în întreaga lume.

Trad. AGNUS DEI, folosind google translate. SURSA – http://www.vg.no/nyheter/utenriks/romania/varsler-ny-protestboelge-mot-norsk-barnevern/a/23613038/

În această săptămână continuă demonstrațiile de susținere a sotilor (ea, norvegiană-el, român) în Sogn og Fjordane în care protecția copilului în noiembrie, anul trecut, a intervenit și au luat cei cinci copii ai lor. Suporterii familiei, creștini penticostali, au participat la demonstrații atât în ​​SUA și in mai multe țări europene. Intre timp, ambasadele norvegiane au experimentat un flux de protestatari din multe părți ale lumii. Plus, peste 50.000 de suporteri și-au dovedit sustinerea familie printr-o petitie.

În această săptămână…

View original post 176 more wordsCategories: Uncategorized

2 replies

  1. Faptele dovedesc adevarul ca nu este Norvegia o tara crestina atat timp cat nu se bazeaza pe temelia bibliei care sustine familia inchegata de D-zeu. Asteptam ajutorul lui D-zeu si ne rugam in continuare pentru aceasta familie binecuvantata cu asa copii frumosi.

  2. Se pare ca Norvegia este si tara PAGANA! HALAL TARA DEMOCRATA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: