Minune dumnezeiască! Cele mai frumoase evanghelizării din România!

Dumnezeu a folosit suferința unei familii ca să scoată creștinii în stradă, iar România privește uimită la frumoasa mărturie a acestor ,,mari anonimi“ de care nu știa până acum, ,,creștinii evanghelici“.

Să folosim cu înțelepciune această fereastră de evanghelizare decentă și demnă. Felicitări tuturor organizatorilor! Faceți astfel de manifestări în toate localitățile României. Vor afla despre mărturia voastră oameni care n-au intrat niciodată în casele voastre de rugăciune. Întindeți o mână celorlalte denominații creștine. Să se vadă ce familie frumoasă are Dumnezeu în generația aceasta!

45,974 Views

Protest – Bistrița, 30.01.2016

Mesajul complet al pastorului NELU BRIE la Sibiu (20 minute) !

Peste 7.000 de oameni au marsaluit, sambata, pe strazile Sibiului, in semn de solidaritate familiile Bodnariu, Nan și Rădulescu si protestand fata de abuzurile savarsite de Barnevernet Norvegia. Organizatorii mitingului estimau, vineri, doar 2.000 de oameni, dar in Piata Mare a Sibiului au venit peste 7.000.
„Locul copiilor este langa parinti”. „Familia este unirea dintre un bărbat și o femeie, care își cresc împreună copiii. „Vrem să ne apărăm familiile, valorile și identitatea noastră creștină”, au fost cele mai importante mesaje ale celor care s-au adresat multimii. Alături de lect. univ. dr. Ioan BRIE, rectorul Institutului Teologic Penticostal din București și pastor al Bisericii Creștine „Emanuel” din Sibiu, a luat cuvantul si presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea.


Categories: Articole de interes general

2 replies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: