Domnul Isus și protestele pentru nedreptatea făcută familiei Botnariu

Protestele pentru familia Botnariu sunt cât se poate de biblice !

Când avem de-a face cu autorități ,,care de Dumnezeu nu se tem și de oameni nu le este rușine“, stăruința supărătoare, insistentă până la agasare, este singura cale, spune Domnul Isus:

Pilda judecătorului nedrept

,,Isus le-a spus o pildă, ca să le arate că trebuie să se roage necurmat şi să nu se lase. El le-a zis: „Într-o cetate era un judecător care de Dumnezeu nu se temea şi de oameni nu se ruşina. În cetatea aceea era şi o văduvă, care venea des la el şi-i zicea: ‘Fă-mi dreptate în cearta cu pârâşul meu’.

Multă vreme n-a voit să-i facă dreptate.

Dar în urmă, şi-a zis: ‘Măcar că de Dumnezeu nu mă tem şi de oameni nu mă ruşinez, totuşi, pentru că văduva aceasta mă tot necăjeşte, îi voi face dreptate, ca să nu tot vină să-mi bată capul’. (Luca 18:1-7).

Norvegienii ar trebuie să se teamă că vine, nu peste mult timp, ,,Ziua Internațională a copilului“. Ne vom uni atunci puterile să organizăm o salbă de proteste în toată lumea, în același timp, împotriva aceluiaș stat !

Niciodată nu s-a produs o asemenea solidaritate românească și internațională. Este pentru prima dată în istorie când oameni din toate denominațiile creștine și necreștini laolaltă cer același lucru. Știu, suntem ,,văduva săracă“ a lumii, dar Domnul Isus ne-a spus care este secretul biruinței:

,, … și să nu se lase!“Categories: Articole de interes general

5 replies

  1. “era si o vaduva, care venea des la el” Multumim Domnului pentru toti care simt alaturi de familia Botnariu. Sa ne rugam sa facem un pas mai departe , ca Domnul sa uneasca toate Bisericile Lui din Bucuresti si sa se faca un lant de dragoste ( proteste) zilnice in fata Ambasadei Norvegiene .
    Sunt multe Biserici in Bucuresti, si in mod pasnic cu dragoste si perseverenta , cate una zilnic “sa unim credinta cu fapta” ca sa aratam ca suntem una cu fam. Bodnariu.

  2. Amin! Amin! Si Amin!

Trackbacks

  1. Protestele pentru familia Botnaru sunt biblice ! |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: