Presa Norvegiana – Dagen: Cazul familiei BODNARIU a DECLANSAT o FURTUNA

agnus dei - english + romanian blog

barnevernet_protest_romaniaHundreds (600+) of Romanians Protest in Bucharest Child Protection Service of Norway. Source www.tnp.no (Photo prodocens media)

Lideri crestini din Norvegia si-au exprimat uimirea ca cei 5 copii ai lui Marius si Ruth Bodnariu au fost luati si faptul ca mass media nu raporteaza cazul…

Care este motivul pentru care acest cotidian si alte saituri norvegiene incep sa raporteze cazul familiei Bodnariu? Presiunea mass mediei din SUA si Romania. Articolul principal care le-a atras atentia este cel din Christian Post….

…Dorim  sa propunem cititorilor din SUA sa intre pe situl ziarului norvegian si sa posteze comentarii in limba engleza la acest articol – http://www.dagen.no/Nyheter/barnevern/Anklager-norsk-barnevern-for-kristenforf%C3%B8lgelse-285386

cotidianul norvegian Dagen despre cazul fam. Bodnariu Photo Agnus Dei cotidianul norvegian Dagen despre cazul fam. Bodnariu Photo Agnus Dei

Cazul familiei BODNARIU a DECLANSAT o FURTUNA

  • Cazul a atras reacții masive în rândul simpatizanților străini.
  • Pe grupul Facebook au  luat steagul norvegian ca poza de profil.
  • Susținătorii fam. Bodnariu, din alte țări,  reacționează la ceea…

View original post 1,055 more wordsCategories: Uncategorized

3 replies

  1. Ai dreptate Florin
    Îmi repugnă cei care ne scriu ca să ne atenționeze că există și o altă variantă a poveștii. Mulțumim de așa încurajări … Tăcerea ar fi mult mai pareciată decât lipsa de empatie. Sî cazi în luptă este mai respectabil decât sî câștigi în resemnare. Rușine celor care înmoaie inima poporului.

  2. Tot mai multe voci se ridica in apararea sistemului chiar astazi am urmarit pe Realitatea TV(un post romanesc)dezbaterea cazului unde moderatorul+3 dudui se dadeau de ceasul mortii sa explice …cum dom’le sa fie posibil ca intr-o tara asa civilizata ca Norvegia sistemul sa greseasca,nu…precis parintii aia au facut ceva grav.
    Cine crede ca vor ceda usor isi face iluzii. Norvegia are nevoie de copii , sa poata intemeia „familii gay” si de unde sa-i ia , pentru ca parintii , niciodata nu-si vor da copiii de buna voie acestor dementi bolnavi psihic , care confunda c…..ul cu gura si invers , iar pentru asta , au invocat pretexte , sa poata abuza de acestea , furand copii practic , pentru ca asa se cheama atunci cand iti insusesti ceva , impotriva vointei proprietarului . Ca sa furi copiii unor oameni , carne din carnea lor , sa-i transformi ca pe niste marfuri , sa-i desfiintezi ca si fiinte umane , nu poti fi decat dementul dementilor sau chiar dracul in persoana .

  3. Am incercat dar nu m-am prins pt ca numai articolul e in engleza si ma tem ca daca le dau adresa imi trimit articolele lor. Poate vreun norvegian ne pune imaginea c-o sageata unde sa dam click pt comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: