Ce puteți face pentru copii confiscați în Norvegia ? Iată ce

Articolul a fost retras la cererea autorului.

Pe scurt însă, ce puteți să faceți pentru această familie este:

 1. Să vă rugați
 2. Să trimiteți scrisori
 3. Să boicotați public produsele din Norvegia
 4. Să participați la demonstrațiile de protest


Categories: Articole de interes general

17 replies

 1. Dragii mei frați si prieteni ,eu cred ca bunul Dumnezeu,nu sta nepasator fata de rugăciunile parinților,sa -i ajutam fiecare cum putem aceasta familie destabilizate datorită cruzimii politicii acestei organizații atee sau sataniste,cu post si rugaciune ,Sa ne aducem aminte de Iosif care a fost vândut de frății săi,cu gândul sa scape de el,dar Dumnezeu i-a purtat de grija si am văzut rezultatul benefic pentru familia sa.Ce va face Dumnezeu vom vedea negreșit.Trebuie sa stăruim in post si rugăciune cu credința înaintea lui Dumnezeu.Fie in veci glorificat numele Sau de slava.Amin.

 2. Un gand cu scopul de a ajuta: se poate fi de folos familiei si prin publicarea unui comentariu in limba Engleza, la urmatorul articol Norvegian: http://www.dagen.no/dagensdebatt/samfunn/Editorial/Norway-is-not-the-Soviet-Union-286521. Bineinteles ca trebuie chibzuinta si cuvintele sa aiba greutate, in ceea ce se va scrie. Avem multi frati printre noi capabili sa manuiasca slova.
  Dumnezeu sa dea biruinta!

 3. De ce nu poate statu sa faca nimik ca sa fie copii inapoiati familiei?…cei de la Barnevernet s.au prezentat cu politia la resedinta familiei cand au luat bebelusul .Politia nu este oare reprezentant al statului? Sau mandatele de arestare pentru cei doi soti in ziua cand le.au fost luati copii cine le.a emis ? Eu inteleg de aici ca statu poate sa faca ceva doar cand vrea .

 4. Nu inteleg de ce vecinii familiei , membrii bisericii lor , colegii de serviciu , toti care i cunosc nu iau atitudine fata de o asa enormitate .Nu exista acolo ONG-uri care apara drepturile celor napastuiti de aceea institutie ?

 5. Reblogged this on Suceava Evanghelica and commented:
  Un mesaj din partea lui Daniel Bodnariu, fratele lui Marius.

 6. BUNA
  ar fi posibil organizarea de Proteste in sprijinul familiei Bodnariu si in Viena ?
  Suntem o comunitate numerossa de Romani atat evanghelici dar nu numai si uniti am putea semnala si aici abuzul facut de barnevernet…

 7. Partea noastra este sa fim de partea Domnului si in taina si pe fatza!Sa spunem raului RAU ,sa fim de partea copiilor abuzati si traumatizati,de partea celor asupriti!Acest sistem a facut prea multe victime,strigatul celor neajutorati a ajuns la ceruri!IZBANDA este a Domnului si o vom vedea si noi asa cum numai El stie sa o aduca;in asa fel incat sa se vada maretia Lui si atotputernicia Lui;va demonstra ca El nu se lasa batjocorit si ca cine se increde in El nu va ramane rusinat!!Asa ca,mai mult ca oricand sa fim 100%de partea lui Dumnezeu!

 8. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
  O scrisoare de la Daniel Bodnariu –

 9. Cu aceasta autoritate norvegiana de protectie a copilului nu este de glumit si nici nu este permis sa se faca nici o greseala fiindca consecintele vor fi dramatice si acestea cred ca va dati seama care sunt . In aceasta clipa nu putem spune ca familia este distrusa , este greu incercata atat familia cat si biserica vie a Domnului Isus care in astfel de momente trebuie sa fie unita in post si rugaciune pentru aceasta cauza . Un singur Cuvant din partea Domnului ar produce eliberarea si izbavirea de care avem nevoie . Cine s-ar putea impotrivi Celui ce este vesnic Viu si Atotputernic ? Omul si Barnevenet sunt o piedica inaintea Domnului de a da izbavire in aceasta situatie ? –Iata, Dumnezeu este izbavirea mea, voi fi plin de incredere si nu ma voi teme de nimic; caci Domnul Dumnezeu este taria mea si pricina laudelor mele, si El m-a mantuit.” (Isa.12:2). -Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, si El te va sprijini. El nu va lasa niciodata sa se clatine cel neprihanit. (Ps.55:22). -Dumnezeule, Tu esti Imparatul meu: porunceste izbavirea lui Iacov! (Ps.44:4) Slavit si binecuvantat fie Domnul si Mantuitorul nostru in veci Amin.

 10. Pace frate Dan! Ma numesc Dan Ababii si lociuesc in statul Tennessee,  orasul Knoxville! Am inteles caci pe data de 9 ianuarie se oraganizeaza in Washington un protest de sustinere pentru sustinerea familiei din Norvegia!  Suntem mai multe familii care am vrea sa luam parte la acest protest ! Daca aveti ceva informatie sau o persoana de contact, va rugam sa ne anunțați!  Domnul sa lucreze in dreptul familiei Botnariu 

  Happy Connecting. Sent from my Sprint Samsung Galaxy S® 5

 11. Intr-adevar nu putem sa lasam singura, pe acasta familie cumplit incercata. Si mai cred ca este o ipocrizie sa spunem ca doar ne rugam. Trebuie sa unim rugaciunea si postul cu activitatatile de protest (toate felurile de protest). Aşa cum unim rugăciunea cu acţiunea când cultivăm pământul, când ne pregătim pentru o carieră, când practicăm o profesie…Lupta este dura, imporiva unor duhuri satanice extrem de furioase iar furtul acesta de copii din toata lumea occidentala tine de totalitarismul modern. https://marianagoron.wordpress.com/2015/12/19/furtul-legalizat-de-copii-totalitarismul-modern/

Trackbacks

 1. Ce puteți face pentru copii confiscați în Norvegia ? Iată ce | B a r z i l a i – e n – D a n (Un Barzilai izvorât din Dan) | Christ4roNews
 2. Ce puteți face pentru copii confiscați în Norvegia ? Iată ce – CrestinTotal.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: