Ce puteți face pentru copii confiscați în Norvegia ? Iată ce

Articolul a fost retras la cererea autorului.

Pe scurt însă, ce puteți să faceți pentru această familie este:

  1. Să vă rugați
  2. Să trimiteți scrisori
  3. Să boicotați public produsele din Norvegia
  4. Să participați la demonstrațiile de protest


Categories: Articole de interes general

17 replies

  1. Dragii mei frați si prieteni ,eu cred ca bunul Dumnezeu,nu sta nepasator fata de rugăciunile parinților,sa -i ajutam fiecare cum putem aceasta familie destabilizate datorită cruzimii politicii acestei organizații atee sau sataniste,cu post si rugaciune ,Sa ne aducem aminte de Iosif care a fost vândut de frății săi,cu gândul sa scape de el,dar Dumnezeu i-a purtat de grija si am văzut rezultatul benefic pentru familia sa.Ce va face Dumnezeu vom vedea negreșit.Trebuie sa stăruim in post si rugăciune cu credința înaintea lui Dumnezeu.Fie in veci glorificat numele Sau de slava.Amin.

  2. Un gand cu scopul de a ajuta: se poate fi de folos familiei si prin publicarea unui comentariu in limba Engleza, la urmatorul articol Norvegian: http://www.dagen.no/dagensdebatt/samfunn/Editorial/Norway-is-not-the-Soviet-Union-286521. Bineinteles ca trebuie chibzuinta si cuvintele sa aiba greutate, in ceea ce se va scrie. Avem multi frati printre noi capabili sa manuiasca slova.
    Dumnezeu sa dea biruinta!

  3. De ce nu poate statu sa faca nimik ca sa fie copii inapoiati familiei?…cei de la Barnevernet s.au prezentat cu politia la resedinta familiei cand au luat bebelusul .Politia nu este oare reprezentant al statului? Sau mandatele de arestare pentru cei doi soti in ziua cand le.au fost luati copii cine le.a emis ? Eu inteleg de aici ca statu poate sa faca ceva doar cand vrea .

  4. Nu inteleg de ce vecinii familiei , membrii bisericii lor , colegii de serviciu , toti care i cunosc nu iau atitudine fata de o asa enormitate .Nu exista acolo ONG-uri care apara drepturile celor napastuiti de aceea institutie ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: