Cultul Penticostal – Comunicat referitor la situația familiei Bodnariu –

În legătură cu familia Marius şi Ruth Bodnariu din Norvegia, căreia i s-au luat cei 5 copii de către Protecţia Copilului din această ţară, vă informăm următoarele:

Prin fr. Daniel Bodnariu, pastor al Bisericii Penticostale Filadelfia Bucureşti şi frate de corp cu fr. Marius, am urmărit cu atenţie acest caz, încercând să înţelegem cât mai bine despre ce este vorba.

Imediat după ce am aflat că le-au fost luaţi copiii în urma denunţului făcut de directoarea şcolii în care învăţau, denunţ în urma căruia au fost acuzaţi de creştinism radical, pentru că le spuneau copiilor lor că Dumnezeu pedepseşte păcatul, ne-am arătat disponibilitatea de a-i ajuta, apelând la ambasada Regatului Norvegiei la Bucureşti şi la autorităţile statului român, dar familia Bodnariu ne-a spus că este bine să mai aşteptăm.

Până acum am fost alături de ei numai în rugăciune, dar astăzi, 02.12.2015, cu acceptul familiei, am apelat la Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, la domnul Prim-Ministru al României, Dacian Cioloş, la Ministrul Afacerilor Externe, domnul Lazăr Comănescu, la ambasada Regatului Norvegiei la Bucureşti, să facă toate demersurile legale pentru rezolvarea acestui caz, pentru ca familia Bodnariu să-şi recapete copiii cât mai curând posibil.

Având în vedere că aceşti părinţi s-au străduit să-şi educe copiii în spiritul Sfintelor Scripturi, să continuăm să-i susţinem în rugăciune până când bunul Dumnezeu, care are întotdeauna ultimul cuvânt, va rezolva problema.

Biroul Permanent al Cultului Creştin Penticostal – B.D.A.R.

http://www.cultulpenticostal.ro/comunicate/comunicat-familia-bodnariu/Categories: Uncategorized

2 replies

  1. Nu s-ar putea initia asa ceva (scrisori/demersuri) si din partea Aliantei Bisericilor Baptiste romane din US? La adresa ambasadei Norvegiei din US? Si prin crestinii baptisti romani sa se faca apel si la organizatiile baptiste americane (i.e. Southern Baptist, and others) sa scrie/intervina si ele pe langa ambasada Norvegiei, si chiar mai mult, sa intervina la politicieni cu influenta din US (pentru ca vocea lor conteaza infinit mai mult decat cea a politicienilor romani) care sa faca presiuni la randu-le asupra ambasadei Norvegiei in US, ca sa incercam sa ajutam in toate modalitatile posibile aceasta familie sfasiata de durere si lovita de aceast necaz napraznic. Trebuie sa incercam sa facem tot ce ne sta in putinta, apeland la orice parghie posibila ca sa ajutam aceasta familie sa fie reunita. Va rugam sa va implicati si dumneavoastra in sensul celor amintinte mai sus. Va multumim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: