Jocul tronurilor în variantă românească

Nu mă judecați prea aspru! ieri am avut zi liberă și am fost plecat cu familie. Astăzi, după buna dispoziție de ieri, mă bufnește râsul la citirea presei. Există mai multe volume la ,,Divina comedie“ ?

În România, ceva se mișcă … Vor reveni sașii în Transilvania ? Poate și evreii … cî americanii, slavă Domnului, au venit.

Cristian Pantazi
Cristian Pantazi
Foto: Hotnews

Cand pisicul nu-i acasa joaca Iohannis pe masa. Reactie rapida la nominalizarea lui MR Ungureanu la sefia SIE

de Cristian Pantazi HotNews.ro
Victor Ponta are parte de ceea ce si-a dorit in Turcia: liniste si odihna. Potrivit lui Ilie Sarbu, Ponta nu a fost informat de presedintele Iohannis ca il va nominaliza pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE. Probabil ca presedintele a vrut sa respecte dorinta de liniste a premierului indisponibilizat, asa ca si-a rezolvat problemele cu premierul interimar, Gabriel Oprea. Mutarea lui Iohannis marcheaza o tentativa de scoatere definitiva a lui Ponta din jocul puterii, consolidarea pozitiei lui Oprea si transformarea lui Iohannis in jucator decisiv.
+++++

Cumnatul lui Victor Ponta catre Sebastian Ghita: Sper sa pot sa-ti multumesc asa cum se cuvine pentru tot ce-ai facut pentru mine si familia mea. Iti multumesc ca existi prieten drag/ Ce spunea Ghita despre Hertanu acum patru luni

de D.T. HotNews.ro
Cumnatul premierului, Iulian Hretanu, i-a trimis in noaptea de Revelion, pe 31 decembrie 2014, lui Sebastian Ghita un mesaj SMS in care scria ca isi doreste sa apuce ziua in care sa-i poata multumi   “asa cum se cuvine pentru tot ce-ai facut pentru mine si familia mea” si ii multumea ca exista, rezulta din referatul procurorilor consultat de HotNews.ro. Pe de alta parte, Sebastian Ghita declara, in februarie 2015, la debutul anchetei, ca l-a vazut de cateva ori pe Cristian Hertanu dar ca nu are o relatie stransa cu acesta.
++++
Afis electoral cu Mircea Cosma si Sebastian Ghita
Afis electoral cu Mircea Cosma si Sebastian Ghita
Foto: Hotnews

Cum functiona reteaua Sebastian Ghita: DNA sustine ca 54 de firme controlate direct sau prin interpusi spalau comisioanele de 10% din contractele publice sau din bani europeni. Sechestru pe 130 de milioane de lei la cele 51 de firme controlate de deputatul PSD. Vezi lista completa

de Victor Cozmei HotNews.ro
Urmarirea penala a lui Sebastian Ghita a fost extinsa pentru noi fapte de trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani, complicitate la schimbarea destinatiei fondurilor UE si coruperea alegatorilor la alegerile parlamentare din 2012 si la cele prezidentiale din 2014. Potrivit DNA Ploiesti, Sebastian Ghita, prin intermediul a nu mai putin de 54 de firme pe care le controleaza direct sau prin interpusi ar fi “spalat” banii europeni si de la buget pe care i-ar fi primit drept comisoane pentru sprijinul acordat unor firme sa castige contracte pe bani publici. Vezi in articol cum sustin procurorii ca functiona reteaua Ghita.
+++
Și ultima ,,nemuritoare ironie“ … De parcă NATO a ieșit vreodată din această cursă …
Jens Stoltenberg
Jens Stoltenberg
Foto: AGERPRES

Jens Stoltenberg: NATO “nu va fi antrenata intr-o cursa a inarmarii” cu Rusia

de V.M.HotNews.ro
NATO “nu va fi antrenata intr-o cursa a inarmarii”, a dat asigurari miercuri secretarul general al organizatiei, Jens Stoltenberg, apreciind ca actuala consolidare militara a Aliantei Nord-Atlantice reprezinta un raspuns la “actele agresive ale Rusiei in Europa”, transmite AFP.
+++

Seful de cabinet al lui Viktor Orban: Conducerea Romaniei desfasoara “activitati anti-ungare, nu putem stabili daca aceste actiuni sunt legate de parteneriatul strans dintre Romania si SUA”

de V.M.HotNews.ro
Conducerea Romaniei desfasoara o serie de “activitati antiungare”, acuza Janos Lazar, seful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, denuntand presupuse eforturi in sensul “destabilizarii” bisericilor maghiare si sugerand ca actiunile sunt rezultatul cooperarii dintre Bucuresti si Washington. In Romania s-au demarat procese fabricate impotriva maghiarilor si are loc se incearca punerea in dificultate a cultelor istorice maghiare – a declarat, marti, Lazar Janos cu ocazia audierii anuale in Comisia de siguranta nationala a Parlamentului maghiar. Ministrul Lazar Janos este si seful Oficiului de Informatii (serviciul secret al Ungariei), exercitand controlul civil asupra acestuia.
+++

Judetul Arad va exporta apa potabila in Ungaria; va fi construita o conducta cu 10 milioane de euro

de V.M. HotNews.ro
Judetul Arad va exporta apa potabila in Ungaria, iar in acest sens va fi construita, incepand cu luna iulie, o conducta de 33 de kilometri intre Arad si Bekes, in baza unui parteneriat semnat inca din 2011, investitia de zece milioane de euro fiind suportata de partea ungara, scrie Mediafax.


Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: