O imitație nefericită a Vechiului Testament

O știe toată lumea creștină, dar puțini o spun: Islamul este o imitație nefericită a religiei Vechiului Testament. Ce înseamnă asta?

Înseamnă multe, în principal că unele practici ,,șocante“ (cum este omorârea cu pietre) sunt totuși copiate din sistemul juridic evreiesc (fie că ne place sau nu).

Înseamnă și că Mahomed nu poate fi ,,ultima noutate“, ultimul profet trimis de Dumnezeu (deci superior lui Isus Christos pe principiul că ultimul este o revizuire a celorlalți). Mahomed înseamnă o ,,întoarcere“ în trecut, la vremea dinaintea lui Isus Christos.

Mai înseamnă și că, din fericire, Dumnezeu ne-a dăruit un Nou Legământ, bazat pe cu totul alte principii. Imoralitatea modernă este la fel de sancționată de justiția lui Dumnezeu ca întotdeauna, numai că, în creștinism, pedeapsa este amânată până după Marea Judecată de la sfârșit. Viața rămâne ,,ocazia“ care i se mai dă prin har păcătosului pentru întoarcerea lui la Dumnezeu cu pocăință și credință, iar iertarea prin Jertfa lui Christos este posibilă până în ceasul al doisprezecelea.

S-ar prea putea însă ca urmașii lui Ismael să fie ,,nuiaua“ pe care o folosește Dumnezeu atunci când așa-numita lume iudeo-creștină o ia razna (vezi studiul Ismael, o Ismael !).

1. Ochi pentru ochi !

Premiera in Iran: Medicii i-au scos ochiul stang unui barbat care a orbit o alta persoana intr-un atac cu acid 

de A.C. HotNews.ro

Autoritatile din Iran i-au scos un ochi unui barbat care a orbit o alta persoana intr-un atac cu acid, cazul reprezentand o premiera, noteaza The Guardian. Atacatorul a fost lasat inconstient in inchisoarea Rajai-Shahr, dupa ce medicii i-au scos ochiul stang, potrivit publicatiei Hamshahri.  citeste tot articolul

3. Să nu curvești

  1. Islamists in control of northern Mali said they forced a man and a woman into two holes and stoned them to death for committing adultery in the lawless region.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: