Adevărul care te face liber

Într-o continuă admirație, urmăresc lupta lui Petru Lascău cu negurile mincinoase și mă rog ca cei ce citesc blogul lui să umble împreună în lumină.

paşi spre lumină

Adevarul

Datoria de a cunoaște adevărul

Întotdeauna când un aspect al lucrării Duhului Sfânt este analizat într-un spirit critic, cel ce-o face este acuzat de lipsă de credință, dacă nu de lipsă de spiritualitate. Dar oare nu trebuie să supunem toate lucrurile la testul Scripturii?

Când evreii și cei cucernici dintre neamuri au luat Scripturile, verificând imediat cele predicate de Pavel, acesta nu i-a admonestat ca neduhovnicești. Dimpotrivă. Fapta lor este lăudată. (Fapte 17:11). Acelaș apostol îndeamnă pe credincioși: ‘‘Cercetați totul și păstrați ce este bun.” (1 Tes. 5:21).

A supune la proba textului sacru experiențele spirituale nu înseamnă lipsă de spiritualitate, ci lipsă de spiritualitate este mai degrabă atunci când le acceptăm fără niciun discernământ. Ele trebuie să-și aibe precedente în Scripturi și tot în textul sacru trebuie să găsim baza lor teologică. Numai Scriptura poate valida sau invalida orice experiență spirituală pe care o avem. Cred că este suficient…

View original post 545 more wordsCategories: Uncategorized

5 replies

 1. INDY ,
  Acelasi fals vindecator si profet , Todd Bentley , primea “ungerea si imputernicirea” din partea liderilor N.A.R intr-un ritual ocult carismatic televizat ca sa faca ” Treziri Spirituale” in SUA . Exact in acelsi timp cand falsul evanghelist , profet si vindecator ocult Todd Bentley isi facea campania de “TREZIRI” in SUA si era “UNS” de N.A.R ca si mare shaman carismatic deghizat in evanghelist , acesta traia din plin in curvie cu amanta sa mult mai tanara , Jessa. IN ACEEASI PERIOADA relatia lor de preacurvie a fost oficiliazata printr-un divort a lui Todd Bentley de sotia sa legitima cu care avea 3 copilasi si casatoria cu amanta Jessa urmata de o emisiune tv in care relatia de preacurvie a lui T.B a fost “legalizata” oficial de N.A.R si el fiind “reabilitat pentru evanghelizare cu semne si minuni false” .

 2. SPER sa mearga acuma :
  PARTEA 1

 3. Pentru cei care mai cred totusi ca un pastor nu este destul de spiritual atunci cand trebuie sa supuna la proba textului sacru experientele spirituale generate de “noile” doctrine carismatice ii rog sa vizioneze cu mare atentie materialele video de apologetica de mai jos produse chiar de catre frati crestini care au fost amagiti in trecut de aceste curente si practici aberante . Dar Dumnezeu LE-A ARATAT ADEVARUL SI AU FOST ELIBERATI !
  Aceste materiale au fost facute apoi cu scopul de a elibera , prin cunoasterea ADEVARULUI , si pe altii tinuti in lanturile conditionarii psihologice si robiei spirituale generate de doctrinele si practicile de origine oculta din neo-carismatism .

  Paralelismul dintre acele doctrine si practicile spirituale gresite din carismatism si corespondentele lor doctrinare si practice din New Age , sau mistica Hindusa , sunt IZBITOARE ! Avand in vedere ca , cronologic , istoric , aceste doctrine si practici aberante , oculte , s-au regasit in New Age si mistica Hindusa cu MULT TIMP INAINTE DE APARITIA CARISMATISMULUI sau chiar a penticostaltismului ne putem da seama foarte usor din partea cui este realizat importul doctrinar .

  Unul din cei mai mari apologeti contemporani pe care ni i-a dat evanghelismul american , dr. Dave Hunt ( http://www.thebereancall.org/ ) a avertizat foarte bine documentat despre patrunderea practicilor si doctrinelor New Age in evanghelismul contemporan ( in special in carismatism-penticostaltism ) inca incepand cu cartea sa SEDUCEREA CRESTINATATII aparuta in anii 80 .

  SHOCKING DOCUMENTARY 1 ,2 ,3 – False spirits invade the church – KUNDALINI WARNING – Andrew Strom

 4. A man who loves you the most is the man who tells you the most truth about yourself.
  Robert Murray M’Cheyne (21 May 1813 – 25 March 1843)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: