Atentatul din Paris – când naivitatea se întâlnește cu nebunia

În lumea civilizată, un musulman bun este un musulman tolerant și liniștit. În lumea islamului, un mahomedan bun este un islamist care seamănă în jur teroare, luptând alături de ISIS pentru lărgirea ,,Marelui Califat“, împărăția lui Alah. Iată o realitate evidentă care măsoară schizofrenia știrilor din presă de azi. Pentru o necesară clarificare, faceți-vă un bine și citiți un studiu despre Ismael aici și aici.

O revistă de satiră care a criticat fără limite tot și toate, în special religiile predominate, a fost atacată în sediul ei și aproximativ 10 redactori și doi polițiști au fost asasinați.

Părerile sunt împărțite. Unii îi condamnă pe teroriștii arabi care au executat atacul. Alții spun că vinovați ar fi și redactorii care au întins prea mult coarda.

Ironia este că în țările unde se răspândește islamul creștinii sunt asasinați în masă, iar bisericile, cu sutele, sunt rase de pe fața pământului. Cine este de vină?

Singura mea luare de poziție este semnalizarea diferenței clare dintre islam și creștinism. Primul se crede mandatat și obligat să contribuie la instalarea împărăției dumnezeului lor pe pământ. În creștinism, Dumnezeu i-a lăsat deocamdată pe oameni să aleagă, le-a dat o perioadă de har, iar împărăția nu este responsabilitatea noastră, ci privilegiul unic al Împăratului.  Până în ceasul revenirii Sale, noi nu trebuie să fim violenți. Dimpotrivă! Deocamdată Regele nostru este un Miel junghiat, iar noi suntem trimiși ,,ca niște miei în mijlocul lupilor“.

Ismael, măgarul sălbatic, a mai lovit încă o dată cu copita. Aceasta este adevărata față a islamului. Singura etapă în care Mahomed a fost neviolent a fost la început, când nu avea la îndemână o forță militară. După aceea, Mahomed și mahomedanismul (islamul) a devenit la fel de violent ca ISIS-ul din zilele noastre. Așa a cucerit orientul mijlociu, nordul Africii și Spania de atunci, amenințănd cu cucerirea Europei. Lumea de atunci s-a văzut cuprinsă ca într-un clește de atacurile maurilor în Spania și ai turcimii prin Țările Românești. Recitiți scrisoarea a III-a a lui Eminescu și vă veți putea aduce aminte. Situația se repetă astăzi. Atacând cu arma în mână sau invadarea ascunsă sub pretextul ,,refugierii“  sub coperta drepturilor omului, islamul a atins iar temperatura de fierbere. N-are rost să ne înșelăm singuri crezând că este altfel. În curând, comportamentul măgarului sălbatic va face să se împlinească profeția milenară:

,,El va fi ca un măgar sălbatic printre oameni; mîna lui va fi împotriva tuturor oamenilor, şi mîna tuturor oamenilor va fi împotriva lui; şi va locui în faţa tuturor fraţilor lui“ (Gen. 16:12).Categories: Uncategorized

4 replies

  1. Una din explicațiile expresiei ar fi că îi vor înconjura din toate părțile pe evrei, frații lor.

  2. “…si va locui in fata tuturor fratilor lui” .Cine sunt acesti multi frati, numai israelienii sau toate popoarele lumii ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: