Cititul Bibliei – entuziasmul din Ianuarie

Am trecut de câteva ori prin Biblie cu cei de la Bethel. În fiecare an, majoritatea creștinilor își propun să citească Biblie și o iau de la Geneza. Pe la sfârțitul lui Martie, mai toți s-au încurcat cu treburile vieții și au pierdut firul citirii zilnice. Cam atât durează rezoluțiile noastre din noaptea de Revelion …

Vreau să vă ajut să ,,găsiți farmec“ în textul Bibliei. Vă ofer să citiți comentariile la cărțile Bibliei, așa cum le-am afișat pentru voi pe Internet. Le ăuteți citi în paralel cu citirea zilnică a Biblie sau în locul citiri (pentru că am încorporat în comentari și textul Scripturii).

Formatul electronic este mult mai elastic decât cel de tipar, permițându-mi să fac adăugiri, să corectez, să schimb paragrafe, etc. Adaug în fiecare zi citate, paragrafe și comentarii pe care le găsesc și eu la alții în lecturile mele. Asta a făcut ca aceste comentarii pe Internet să fie mult mai bogate ca acelea pe care le puteți găsi în ,,Biblia cu explicații“ sau în ,,Biblia planului profetic“.

La Pentateuc, de exemplu, am adăugat o traducere a excelentelor comentarii făcute de David Pawson, pe care le-am găsit pe Internet. Le puteți accesa și voi. Căutați-le pe Youtube.com Nu am ascultat și nu cred că există comentarii mai frumoase ca ale lui.

Astăzi am adăugat comentarii la cărțile Judecători și Rut. Vă invit să beneficiați de ele, măcar acum, în luna Ianuarie, când suntem plini de râvnă pentru citirea Bibliei.

http://scripturile.wordpress.com/vechiul-testament/cartile-istorice/

În coloana din stânga puteți citi comentariile în ordinea în care apar cărțile în Biblie.

Advertisements


Categories: Uncategorized

2 replies

  1. Frate Daniel care este ordinea citiri. Si in cit timp se citeste toata Biblia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: