Cine este rectorul Universitatii “Emanuel” din Oradea?

Nathan m-a rugat să preiau acest material. O fac cu bucurie. Dumnezeu să dea înțelepciune de sus noului rector de la Universitatea din Oradea.

agnus dei - english + romanian blog

Inainte de-a prezenta cateva date biografice despre Corneliu C. Simut, rectorul Universitatii “Emanuel” din Oradea, va invitam sa ascultati o predica tinuta de acesta la biserica baptista “Betel” din Medias:

VIDEO by fericitzi

Iată cum era prezentat Corneliu Simuţ, în 2010, în revista Oglindanet:

“Corneliu Simuţ este conferenţiar în teologie dogmatică şi istorică la Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Emanuel, Oradea. După finalizarea studiilor de teologie la Universitatea Emanuel, în 1998, a continuat cercetarea teologică în străinătate obţinând două doctorate de specialitate. Astfel, în 2003 obţine titlul de doctor în teologie la Facultatea de Istorie, Teologie şi Filozofie a Universităţii din Aberdeen, Scoţia, UK, iar în 2005 primeşte doctoratul în teologie la Facultatea de Teologie a Universităţii din Tilburg, Olanda. Autor a nouă cărţi, dintre care cinci publicate la edituri internaţionale prestigioase, Corneliu Simuţ este unul dintre cei mai profilaţi teologi evanghelici din România.” Sursa – http://oglindanet.ro/nimeni-pe-lumea-asta-nu-se-naste-crestin-cu-totii-ne-nastem-oameni-pacatosi/

Corneliu C…

View original post 710 more wordsCategories: Uncategorized

3 replies

  1. se speculeaza multe despre impingerea inaine spre scaunul de rector a fratelui Simut de catre fratele Negrut, pentru pastrarea pozitiei de rector de onoare de catre Fratele Negrut…
    INSA,pe de alta parte, fratele Simut chiar este un om de rang inalt in ale teologiei…. nu ai ce-i reprosa la acest capitol!

  2. Probabil că vă referiți la situația creată prin instalarea noului rector. Drept să vă spun, nici eu nu știu. Am preluat articolul și atâta am aflat.

  3. Ce fuctie are fr Paul negrut ???

    Sent from my iPad

    >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: