Israeli Border Police Go WILD When New Torah Scroll Arrives

Caius Obeada shared The Jewish Standard‘s video: Israeli Border Police Go WILD When New Torah Scroll Arrives.

Bucurie mare pentru Cuvantul lui Dumnezeu…

Israeli Border Police Go WILD When New Torah Scroll Arrives

What do the most hardened members of Israel’s security forces do when a new Torah scroll arrives at their base?

Chorus of the song means: “Someone that believes is

unafraid.”

 • Daniel Fischer In acele “obiecte” sunt primele cinci carti ale Bibliei sau cartile lui Moise (Tora) scrise de mana pe suluri de hartie. Oamenii aceia sarbatoresc ceea ce se numeste “Bucuria Torei”. Ar fi si ideal sa si faca ce scrie in ea.
  6 hrs · Edited · Like · 1
 • Caius Obeada Daniel, va veni vremea cand Dumnezeu va folosi 144,000 de misionari evrei sa vesteasca Evanghelia lui Cristos in jurul lumii. Ne rugam ca Cuvantul Domnului sa patrunda inimile lor. Este un pas mic sa sarbatoresti “Bucuria Torei”, insa toate isi au timpul lor. Cu pasi mici se ajunge la vesnicii.
  6 hrs · Like · 1
 • Nina Florea Caius, frătiorul meu, sar in sus de bucurie de fiecare data cind ma gasesc cu 2 sau 3 frati surori a ma ruga si a lauda pe domnul Isus …n-am nevoie de nici un obiect de nici o religie , si mai presus de toate de nici o rasa de oameni …de nimic pamintesc ca sa ma rog si sa laud pe Domnul ca daca știu si stiu ca Domnul e Duh si-i Duhul Sint … eu in Duh si Adevar ma rog, îi cânt si-i multumesc. Maranatha!
  6 hrs · Like
 • Caius Obeada Draga Nina, rasa de oameni de care vorbesti sunt alesii lui Dumnezeu din vesnicii. Datorita acestei rase a ajuns Cuvantul si la tine. Bucuria Evreilor si sarbatorile lor le gasesti pe paginile Scripturilor, unde David nu numai ca a sarit de bucurie dar dansa in prezenta Domnului. Se pare ca vorbim in paralel. Tu imi spui de bucuria de a te ruga, iar aici este vorba de bucuria Cuvantului lasat de Dumnezeu prin proorocii si copiii Sai. Acesti evreii (copii a lui Dumnezeu alesi din vesnicii) se bucura sa aibe Tora in unitatea militara din care fac parte. Ca sa spiritualizam tot ce vedem, sau aduce interpretarile noastre de superioritate spirituala, nu are rost, pentruca nu despre asta este vorba. Eu nu cred ca intelegi seminficatia copierii Torei manual pentru evrei, ca sa intelegi de ce acesti oameni sar de bucurie.
  5 hrs · Like


Categories: Articole de interes general

1 reply

Trackbacks

 1. Fie-vă milă… ajutați-mă să înțeleg… | Chibzuieli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: